Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta ezt nőként a netes ismerkedés során ?
egy ilyen elmegy még 2 és 3 is..lehet azt mondani, hogy vele van a probléma...
de utána azon is el kellene gondolkodni, hogy hátha valamit nem túl jól csinálsz...
Olyan is volt, hogy visszautasítottam az alkalmi kapcsolatra irányuló ajánlatát, majd minősíthetetlen stílusban elhordott mindennek. Ezt sem vettem magamra:D
Az a baj, hogy sok ám az elmebeteg azon az oldalon.
Nem igazán értem, aki párkapcsolatban is felmegy tinderre, majd szerinted nem hazudja azt, hogy egyedülálló, ha erre van lehetősége?
Nem értem, miért veszed ennyire személyesen, hogy egyenesen megsértődsz ezen, vadidegenekről beszélünk akiket nem ismersz, alig tudtok két szót egymásról, nem kell ezt ennyire túllihegni. Az hogy bocsánatkérést vársz egy barátodtól, a párodtól, vagy valakitől, akivel mondjuk hónapok óta randiztok, az egy dolog. De besértődni ezen szerintem nagyon gyerekes és méltatlan viselkedés.
Ha egy idegen bunkó veled, akkor le kell sz-rni nem besértődni meg nyünnyögni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!