Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta ezt nőként a netes ismerkedés során ?
Figyelt kérdés
4 hónapja próbálkozom ilyen módon, de eddig nem jött be. Általában az szokott lenni, hogy a másik valamilyen ártalmatlan kérdésen felkapja a vizet, elkezd bunkón viselkedni, elkezd bennem hibát keresni, majd tovább áll, merthogy én nem vagyok tökéletes és csak az számít, hogy neki jó legyen? Az, hogy pl engem megbántotta a stílusával, ahogy válaszolt vagy stb és hogy bocsánatot kérjen vagy hogy esetleg megbeszéljük a dolgot az nem opció. Más is tapasztalja ezt netes környezetben ? Miért lehet ez pontosan ? Tinderen próbálkoztam, mert mindenkitől azt hallottam, hogy milyen szuper alkalmazás...2023. márc. 28. 13:35
1/26 anonim válasza:
Milyen ártalmatlan kérdésen kapták fel a vizet? Én ilyet soha nem tapasztaltam, szóval valószínűleg te csinálsz valamit rosszul. Nekem pl. 1. nap, amint felregisztráltam, lett randipartnerem, akivel 1 hónapja talizgatunk. És rajta kívül is sokaknak szimpi voltam.
2/26 A kérdező kommentje:
Pl már azon is sokan felkapják, hogy megkérdeztem, független vagy-e. Ami nem értem miért probléma, hisz rengeteg ember keres csajt a felesége, stb mellett
2023. márc. 28. 13:41
3/26 anonim válasza:
Mert nem kell hónapokig levelezni.
2-3 levél mindkét oldalról és tessék randit megbeszélni!
Személyesen sokkal kevesebb félreértés van, mint írásban!
Komolyan, olyan életképtelenek manapság sokan, hogy csak lesek.
4/26 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam még ilyesmit. Még soha senki nem haragudott meg semmin, ha egy beszélgetés abba is marad annak max annyi az oka, hogy nincs úgy közös témánk.
5/26 anonim válasza:
2
Nem baj. Kérdezd csak meg. legalább hullik ki a selejt időben.
6/26 anonim válasza:
A független kérdésen tényleg felkapják a vizet.😂 Személyes sértésnek veszik ha megkérdezed van-e valakijük.
7/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túlságosan tolakodó stílusod van? Tehát nem finoman, kedvesen kérdezősködsz, hanem egyből letámadod a másikat túlságosan privát és/vagy korábbi csalódásokból eredő kérdésekkel, feltételezésekkel. Ez arra utalhat, hogy komplexusaid vannak, attól meg mindenki menekül.
8/26 anonim válasza:
#6 első válaszoló vagyok, én ilyet amúgy soha nem kérdeztem senkitől. Szerintem elég bunkóság olyan bizalmatlanul indítani egy ismerkedést, hogy azt feltételezed a másikról, hogy csalja a párját. Nem csoda, ha emiatt komplexusosnak gondolnak, én is furán néznék egy ilyen kérdésen.
9/26 A kérdező kommentje:
Én már leveleztem így tinderen 1 hónapig, sőt találkoztunk is, hogy nem kérdeztem semmit. Aztán kiderült, hogy 4 éves kapcsolatban van, csak az nem éppen jó. Ezért én mindig rá is kérdezek spontán.
2023. márc. 28. 13:52
10/26 anonim válasza:
#8 Mások vagyunk, szerintem ott kell kezdődjön egy online ismerkedés, mert kb bármilyen szinglinek kiadhatja magát, közben meg ott ül körülötte a család. Hány ilyenbe futottam bele. Vagy csak épp feleség akivel épp "válófélben" van.. Én inkább meg szoktam előzni az ilyen eseteket, jó szűrő. Bár már rég nem ismerkedem online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!