Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is tapasztalta ezt nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta ezt nőként a netes ismerkedés során ?

Figyelt kérdés
4 hónapja próbálkozom ilyen módon, de eddig nem jött be. Általában az szokott lenni, hogy a másik valamilyen ártalmatlan kérdésen felkapja a vizet, elkezd bunkón viselkedni, elkezd bennem hibát keresni, majd tovább áll, merthogy én nem vagyok tökéletes és csak az számít, hogy neki jó legyen? Az, hogy pl engem megbántotta a stílusával, ahogy válaszolt vagy stb és hogy bocsánatot kérjen vagy hogy esetleg megbeszéljük a dolgot az nem opció. Más is tapasztalja ezt netes környezetben ? Miért lehet ez pontosan ? Tinderen próbálkoztam, mert mindenkitől azt hallottam, hogy milyen szuper alkalmazás...

2023. márc. 28. 13:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%

2-re és 10-re:

De ha van olyan pofátlan, hogy házas és mégis elkezd ismerkedni, akkor azt nem nézed ki belőle, hogy simán függetlennek hazudja magát?

Szóval szerintem nem vagy előbbre azzal, ha rákérdezel és azt írja, hogy "igen, független". Viszont esetleg rosszul esik a bizalmatlanság annak, aki valóban az.

2023. márc. 28. 14:04
 12/26 anonim ***** válasza:
32%
#10 mert gondolod nem elég pofátlanok ahhoz, hogy hazudjanak. Felesleges kérdés ez, a randizgatás során úgyis kiderül, ha kamu alak. Pl. nem fogja meg a kezed nyilvános helyen, esténként/hétvégente gyakran nem elérhető stb.
2023. márc. 28. 14:11
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem semmi baj nincs veled. A pasik nagyobb százaléka ilyen helyeken csak szexpartnert keres, kalandot, sokszor egy meglévő partner mellé. Ehhez nekik az kell, hogy minél messzebb eljuthassanak egy új nőnél anélkül, hogy ez kiderüljön, mert úgy nagyobb az esély a szexre. (Utána már kiderülhet, akkor legalább hamar lekopik a csaj, szakítós nyűg is letudva) Ehhez egyik eszközük ez, hogy maszatolnak, aztán ha az nem megy tovább, mert rákérdezel, akkor "megsértődnek", és továbbállnak olyanhoz, aki naívabb, könnyebben megvezethető. Így tulajdonképp még te érzed magad bűnösnek, elviszed a balhét helyette. A legnagyobb hülyeség bevenni ezt, hogy bunkóság, vagy ok nélküli bizalmatlanság rákérdezni - hisz normális pasi leveszi egyből, hogy nem őt tartod rosszarcúnak, hanem maga az ismerkedési forma sok negatív tapasztalatot okozott már neked (és másnak is), ezért óvatos vagy ezzel kapcsolatban. Azok a férfiak, akik ezen besértődnek, vagy nem értik meg, azokért nem kár, olyanok is...
2023. márc. 28. 14:17
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

#11 Nyilván ha eléggé érdekel az illető, akkor nem elég hogy "igen, független", elkérem az instáját vagy vmi profilját amin talán úgyis látszik ha van valakije. Előbb-utóbb úgyis valamiből kiderül.

Normális férfiak meg nem akadnak fenn a kérdésen, mert pontosan tudján milyen gyülekezet pl a tinder. Elvárják ők is ugyanúgy az őszinteséget.

2023. márc. 28. 14:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Létezik férfiatlanabb egy sértődős pasinál? Szerintem nem. Sose kéne.
2023. márc. 28. 14:27
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
12: A pasik nagy részének nem okoz gondot a maszatolás, sumákolás, de pacekba belehazudni a nő szemébe sokkal kevesebben tudnak, az kényelmetlenebb nekik.
2023. márc. 28. 14:30
 17/26 anonim ***** válasza:
22%
1 nap alatt találtam hosszútávú kapcsolatot. Ráadásul másodszor életemben, 1 nap alatt!
2023. márc. 28. 14:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a hosszútávú kapcsolat, hogy egy hónapja randizgatsz valakivel a tinderről? Húha..... A hosszútávú kapcsolat úgy 3 évnél kezdődik valahol, de inkább 5-nél.
2023. márc. 28. 15:03
 19/26 anonim ***** válasza:
98%

"első válaszoló vagyok, én ilyet amúgy soha nem kérdeztem senkitől. Szerintem elég bunkóság olyan bizalmatlanul indítani egy ismerkedést, hogy azt feltételezed a másikról, hogy csalja a párját. "

Mivel társkeresőkön kb. minden második pasi kapcsolatban van, teljesen jogos megkérdezni. Oké, a stílus is számít, lehet, azzal volt a gond a kérdező esetében.

2023. márc. 28. 15:22
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztaltam már ezt a típust tinderen, igaz, nem gyakran.

Egyszer megsértődött, mert megkérdeztem, hogy mivel foglalkozik. Erre elkezdett hőzöngeni, hogy neki nincs kedve mindig ugyanazokra a kérdésekre válaszolni. Kérdeztem, hogy akkor hogyan szeretne ismerkedni, ha közben nem akar ismerkedni. Mondta, hogy pl egy vacsoránál. Én meg mondtam, hogy sose mennék rögtön egy vadidegennel vacsorázni, és egyébként sem szeretem a hisztis pasikat.

A másik az első telefonbeszélgetés során a még le nem zárult válása problémáit taglalta, majd szintén felkapta a vizet, mert megkérdeztem, hogy szerinte ő már túl van-e a házasságán. (Nyilván nem volt, a kellős közepében volt a válási procedúrának, de azért szerinte ő már készen állt az új kapcsolatra.)

Szerintem mutat az valamit,ha valaki egyből ugrik egy témára. Egyrészt azt, hogy nem igazán ura az érzelmeinek, meg azt is, hogy ott valami nem okés. Én ezt a típust kerülöm. Szerintem amúgy jobb, ha kiderül még idejekorán, hogy valami nem stimmel.

2023. márc. 28. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!