Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadjam el? Most kezdünk ismerkedni egy sráccal. Szimpatikus és helyes. Szívesen ismerkednék tovább vele, de...
Figyelt kérdés
Már az első randin kiderült, hogy erős dohányos. Ráadásul azt a barna szivarkát szívja. Valahogy nem is illik hozzá. Beszéljek vele erről? De olyan rossz lenne már az elején úgy indítani, hogy ez meg az nem jön be nekem. Hogy tudnám jól megfogalmazni? Vagy ti hagynátok aztán majd lesz valahogy?2023. márc. 26. 13:18
11/13 anonim válasza:
Nálad ez kizáró ok, ő meg dohányzik. Itt nincs kérdés, nem illik a pasi az elvárásaidhoz. Én is elmondanám neki, hogy nagyon bejön, ha esetleg úgy dönt, hogy leszokik, ismeri a számom. De addig nem.
12/13 anonim válasza:
Nálam egyértelműen kizáró ok a dohányzás, leszokást még véletlenül sem hoznám szóba. De egy kapcsolat valahogy indul,vagy interneten, ahol az első kérdések között van, hogy dohányzik-e, vagy valahonnan ismerjük egymást, tehát ha dohányzik, az általában még randi előtt kiderül.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is úgy döntöttem, hogy nem ismerkedem tovább és meg is mondom neki, miért. Sajnos ez van.
2023. márc. 29. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!