Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik jómódúak és sikeresek, adott esetben hogy vonzódnak kevésbé sikeres és gazdag férfiakhoz?
"akkor az egy hazugság hogy a 40-es 50-es nőknek nem jut szex."
Hazugság? Életemben nem hallottam, hogy bárki is ilyent mondott volna.
"A fiatal csoró pasi is csak játékszer az idősebb nőnek, sosem fog rá potenciális partnerként tekinteni. "
Igen. És? Ezért toy boy a nevük.
# 16
tényleg így van, fel kell hogy tudjon nézni a férfira. Csak ezt valamiért szeretik olyan kő egyszerűre lebutítani hogy: "Ha gazdag a férfi, vagy csak többet keres a nőnél akkor a nő felnéz rá"
Valóságban ez nem ennyi.
Hidd el, férfiak pénzzel ugyanúgy küzdenek ismerkedési problémákkal mint férfiak pénz nélkül.
Mi nők nem nèzünk fel a fèrfiakra, pláne nem a pènzügyi helyzetük miatt, hol èltek ti?
Ahogy ìrtam, soha senkire nem nèztem fel, max elismerem az olyan emberek munkásságát, mint pl. a szìvsebèszek, állatorvosok, de a nőket ugyanúgy, mint a fèrfiakat.
#17-es vagyok
Érdekes válaszok vannak itt. Mármint, a férfiakkal baromi nagy baj van, hogy sokszor nulla végzetségű nőkkel jönnek össze csak azért, mert mondjuk dögös a csaj. :D
Mert elég sok olyan felállást ismerek (sajnos) ahol a csaj annyit tesz bele a kapcsolatba, hogy jól néz ki és kb tud főzni. Aztán szevasz. Az ilyen Nőket kell nagyívben elkerülni. :D
#26 Hol olvastál Te felháborodást? :D
Pusztán nyugtáztam, hogy valami nagy gond van a pasikkal, hogy az ilyen, semmihez sem értő nők is elkelnek. Ez pedig végtelenül szomorú. Az ilyen nők és férfiak miatt nem tudnak érvényesülni rendes párkapcsolatban a normális és sikeres nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!