Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik jómódúak és sikeresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik jómódúak és sikeresek, adott esetben hogy vonzódnak kevésbé sikeres és gazdag férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Tudom nem ez a szabály, de kivételként előfordul hogy boldog párkapcsolatban élnek olyan férfival aki mondjuk hozzájuk képest több fokozattal is "alacsonyabb szinten" van.

#nők #egzisztencia #szerelemv
2023. márc. 25. 22:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"akkor az egy hazugság hogy a 40-es 50-es nőknek nem jut szex."

Hazugság? Életemben nem hallottam, hogy bárki is ilyent mondott volna.

2023. márc. 26. 13:27
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"A fiatal csoró pasi is csak játékszer az idősebb nőnek, sosem fog rá potenciális partnerként tekinteni. "

Igen. És? Ezért toy boy a nevük.

2023. márc. 26. 13:28
 23/31 A kérdező kommentje:

# 16

tényleg így van, fel kell hogy tudjon nézni a férfira. Csak ezt valamiért szeretik olyan kő egyszerűre lebutítani hogy: "Ha gazdag a férfi, vagy csak többet keres a nőnél akkor a nő felnéz rá"

Valóságban ez nem ennyi.

Hidd el, férfiak pénzzel ugyanúgy küzdenek ismerkedési problémákkal mint férfiak pénz nélkül.

2023. márc. 26. 17:04
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi nők nem nèzünk fel a fèrfiakra, pláne nem a pènzügyi helyzetük miatt, hol èltek ti?

Ahogy ìrtam, soha senkire nem nèztem fel, max elismerem az olyan emberek munkásságát, mint pl. a szìvsebèszek, állatorvosok, de a nőket ugyanúgy, mint a fèrfiakat.

#17-es vagyok

2023. márc. 26. 20:35
 25/31 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes válaszok vannak itt. Mármint, a férfiakkal baromi nagy baj van, hogy sokszor nulla végzetségű nőkkel jönnek össze csak azért, mert mondjuk dögös a csaj. :D

Mert elég sok olyan felállást ismerek (sajnos) ahol a csaj annyit tesz bele a kapcsolatba, hogy jól néz ki és kb tud főzni. Aztán szevasz. Az ilyen Nőket kell nagyívben elkerülni. :D

2023. márc. 26. 23:09
 26/31 anonim ***** válasza:
#25 Mit zavar?Mindenki olyat választ, aki neki megfelel.Ezen kár felháborodni.
2023. márc. 26. 23:51
 27/31 anonim ***** válasza:
59%

#26 Hol olvastál Te felháborodást? :D

Pusztán nyugtáztam, hogy valami nagy gond van a pasikkal, hogy az ilyen, semmihez sem értő nők is elkelnek. Ez pedig végtelenül szomorú. Az ilyen nők és férfiak miatt nem tudnak érvényesülni rendes párkapcsolatban a normális és sikeres nők.

2023. márc. 27. 00:08
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Btw, úgy értem az ilyen nőket, hogy szomorú, vannak akikben nulla motiváció van letenni valamit az asztalra. Annyi nő van akiknek kb csak az jár a fejében, hogy keressen jól a csávó, ne kelljen dolgoznia, maximum szül pár kölköt is meg háztartásbeli lesz. Egyszerűen nevetséges. Ez miatt nem kerülnek egyenrangúvá a férfiak és a nők.
2023. márc. 27. 00:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az utolsónak. És sok jól kereső fèrfinak ez megfelel, mert van egy csicskájuk otthon.
2023. márc. 27. 18:18
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
#27 Attól még lehet valaki normális, hogy egyesek szerint nem elég kiemelkedő karriert futott be.
2023. márc. 27. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!