Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik jómódúak és sikeresek, adott esetben hogy vonzódnak kevésbé sikeres és gazdag férfiakhoz?
9-10# Ha csóró, plusz szarul néz ki valaki, akkor nyilván mások a lehetöségei, azaz kb semmilyenek. Nem igaz, rengeteg pasi van, aki nem a huszonéves korosztályban keresgél, tapasztalat. :)
Nem kérek privát üzenteket huszonéves hülyegyerekektöl, a saját korosztályom vonz, ezt gondoltam megemlíteném.
Csernus azt mondta, hogy ahol a nő nem tud felnézni a férfira, ott meghal a kémia, nem fog működni az összhang az ágyban, vagy valami ilyesmi és szerintem ez így van.
A fiatal csoró pasi is csak játékszer az idősebb nőnek, sosem fog rá potenciális partnerként tekinteni. A nő gyorsan ráun, igazából az idősebb nők is saját korabelieket szeretnenek magukqnqk akik jól tartjak magukat, de azokból relative keves van, es az a par is naluk sokkal fiatalabbakat akar, mert a férfiaknak fontosabb a testiseg, mint az hogy valóban egy hullámhosszon legyenek.
Nagyon egyszerű. Vagy szórakozni akar, vagy ez a kategória nem kezeli tárgyként és azért.
Az ilyen nem nincs, hanem ritka.
#18 Nem én vagyok a #17-es, de már nem azért...Most csak vergődsz, vagy komolyan úgy gondolod, hogy amit a #17 írt, abból az következik, hogy igénytelen?
Mert egyáltalán nem következik ez belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!