Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres nőként ti kapcsolatot kezdenétek egy pultos fiúval?
Adott a fenti szituáció. Minden adott egy kapcsolathoz. A fiú helyes, kedves, figyelmes. Abszolút az esetem külsőre is.
Azt tudni kell rólam hogy 2 munkahelyem is van. Főállás mellett kezd beindulni a modell karrierem, és ez miatt kicsit kezd elszaladni velem a ló. Elég jól is keresek, mindenen megvan. Ezzel szemben azt érzem hogy a fiú nem érte még el azt, amit az embernek illik már elérnie az ő korában. Nekem nagyon furcsa lenne ha pl. autóval nekem kellene fuvaroznom őt. Azt sem tudom egy nyaralást megengedhet-e magának?🤔
Próbálok arra gondolni, hogy nem ez a lényeg, de azt hiszem hogy később ebből még úgyis adódnának problémák.
Mi a véleményetek?
"Illik..."
Pusztán ennyi elég is volt :D
Jó, azért nem kell így lehordani szegényt. Nőként valóban nem illik társadalmilag "alulválasztani".
Egyrészt hány éves a fiú? Ha mondjuk ilyen 25 körüli, akkor szerintem még nem kell leírni, lehet még kocsija, meg kicsit több pénze is. 30 fölött már valóban esélyes, hogy ez lesz neki a végállomás. Azt nézd, van-e benne ambíció, mik a jövőbeli tervei, s miket tesz értük. Szerintem fontos, hogy hasonló motiváltsággal rendelkezzetek, hosszabb távon a kedvesség meg helyesség valóban kevés lesz.
Én teljesen egyetertek vele!
Nő vagyok! Mi a fenét kezdjen egy csóró pasival? Én sem allnék le vele, jóval kevesebbet keres nálam, nincs autoja, nem tud kifizetni egy nyaralást. Vagy majd én fogom fizetni az ő részét is? Meg én fogom fuvarozgatni? Hát egy f*szt! Inkább akkor egyedul. Ja, és gyerekunk se lehetne. Az.ilyen max szexkalcsolatra jo
Kezet foghatnál a kérdezővel. Alulválasztani? Mi ez? Ez nem a Tinder babám, hogy rangsorolom külső alapján az embereket. Szerelem csak 2 ugyan olyan “kategóriájú” ember között létezhet? Nagyon nem.. Simán benne van a pakliban, hogy az a srác 1000x többre fogja vinni mint ez a “modell” (manapság már amúgy is mindenki az.. még a legcsúnyább de jó seggű/mellű csaj is modell az instán több százezer követővel..)
Amúgy meg mit foglalkozol a pénzével? “Sikeres” a kérdező, akkor mit számít neki, hogy a párja mennyit keres? Ja, hogy azért ha befuccsol ez a HATALMAS nagy modell karrier akkor legyen egy anyagilag biztos háttér mögötte.. szégyen gyalázat amit itt le tudnak művelni a nők.. a való életben, hogyhogy nem ilyen egyik sem?:D Ja azért mert ők otthon vannak és a gyakorit nyomják és csak a neten van szájuk a valóságban pedig még bottal se piszkálná meg őket és a nagy igényeiket senki…
Köszönöm az utolsó 2 választ! Látom ti értitek!
25 alattiak vagyunk egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!