Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres nőként ti kapcsolatot kezdenétek egy pultos fiúval?
Figyelt kérdés
Adott a fenti szituáció. Minden adott egy kapcsolathoz. A fiú helyes, kedves, figyelmes. Abszolút az esetem külsőre is.
Azt tudni kell rólam hogy 2 munkahelyem is van. Főállás mellett kezd beindulni a modell karrierem, és ez miatt kicsit kezd elszaladni velem a ló. Elég jól is keresek, mindenen megvan. Ezzel szemben azt érzem hogy a fiú nem érte még el azt, amit az embernek illik már elérnie az ő korában. Nekem nagyon furcsa lenne ha pl. autóval nekem kellene fuvaroznom őt. Azt sem tudom egy nyaralást megengedhet-e magának?🤔
Próbálok arra gondolni, hogy nem ez a lényeg, de azt hiszem hogy később ebből még úgyis adódnának problémák.
Mi a véleményetek?
2023. márc. 22. 10:29
11/14 anonim válasza:
Akkor szerintem egy esélyt megérdemel! :) Sok olyan pasi van, akit pont egy nő tud motiválni. Neked is van még annyi időd, hogy akár ha ez nem is jön be, utána még találhatsz bárkit.
12/14 anonim válasza:
Ha sok pènzem lenne, én szìvesen elvinnèm nyaralni a fèrfit akit szeretek, nem èrdekelne hogy neki nem tellik rá.
14/14 anonim válasza:
Egy pultossal soha nem kezdenék. Nekik még vadászniuk sem kell, mindig valaki betalálja őket. Ezzel én meg nem szeretnék együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!