Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikeres nőként ti kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres nőként ti kapcsolatot kezdenétek egy pultos fiúval?

Figyelt kérdés

Adott a fenti szituáció. Minden adott egy kapcsolathoz. A fiú helyes, kedves, figyelmes. Abszolút az esetem külsőre is.

Azt tudni kell rólam hogy 2 munkahelyem is van. Főállás mellett kezd beindulni a modell karrierem, és ez miatt kicsit kezd elszaladni velem a ló. Elég jól is keresek, mindenen megvan. Ezzel szemben azt érzem hogy a fiú nem érte még el azt, amit az embernek illik már elérnie az ő korában. Nekem nagyon furcsa lenne ha pl. autóval nekem kellene fuvaroznom őt. Azt sem tudom egy nyaralást megengedhet-e magának?🤔

Próbálok arra gondolni, hogy nem ez a lényeg, de azt hiszem hogy később ebből még úgyis adódnának problémák.

Mi a véleményetek?

2023. márc. 22. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Akkor szerintem egy esélyt megérdemel! :) Sok olyan pasi van, akit pont egy nő tud motiválni. Neked is van még annyi időd, hogy akár ha ez nem is jön be, utána még találhatsz bárkit.
2023. márc. 22. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok pènzem lenne, én szìvesen elvinnèm nyaralni a fèrfit akit szeretek, nem èrdekelne hogy neki nem tellik rá.
2023. márc. 22. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
De mibe vagy sikeres?
2023. márc. 22. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Egy pultossal soha nem kezdenék. Nekik még vadászniuk sem kell, mindig valaki betalálja őket. Ezzel én meg nem szeretnék együtt élni.
2023. márc. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!