Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora előnyük van a jóképű, jótestű, helyes pasiknak a nőknél mint a kevésbé jó, csúnyább férfiaknak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a jó külső sokszor szubjektív, de áltakánosságban mekkora előnyük van a jó külső tulajdonságokkal rendelkező pasiknak? Biztos nem akkora mint a szép nőknek szerintem. Főleg mert a férfiak az évek mulásával vonzóbbak lesznek, a nőknél pedig fordítva.2023. márc. 25. 14:37
41/45 anonim válasza:
Aki oregedos fajta az oregedni fog ido elott mar... vannak ferfiak akik 18 evesen 30 nak neznek ki na ok ilyebek..
42/45 anonim válasza:
Nálam inkább hátrány a nagyon jó külső, mert gyakran torzítja a személyiséget. Szerencsére nem mindig, ilyenkor a szépség nálam extra szerencse, de amúgy jobban vigyázok velük. Ugyanígy a csúnyákkal sem a kinézet a legnagyobb baj, hanem hogy emiatt gyakran iszonyúan frusztráltak, komplexusokkal teliek, kompenzálósak lesznek. Na, az viszont hidegrázós. A lehengerlő jellemű pasiknak sosincs gondjuk a nőknél, nekik azt is elnézik a nők, ha egy fokkal szebbek az ördögnél.
43/45 anonim válasza:
42; hat nem én
Képtelen lennék egy nem nagyon helyes férfinek hagyni hogy intim módon hozzam érjen
44/45 anonim válasza:
Már én is képtelen lennék.
Egyszer mentem bele ilyenbe, soha többet.
45/45 anonim válasza:
Ez a kérdés még csak nem is értelmes. Azt akartad kérdezni, hogy: A jóképű, jó testű férfiaknak sokkal jobb esélyük van csajozni, mint a kevésbé jó pasiknak? Erre természetesen igen a válasz. Mint ahogy a szép arcú, jó testű nők is könnyebben bepasiznak, mint a csúnya, molett nők. De! És azt sejtem, hogy a kérdésed mögött ez a rejtett kérdés húzódik meg, valójában nőként kevésbé előnyös külsővel is könnyű bepasizni, csakhogy azok tartossága általában egy alkalomra, vagy rendszeres csak szexuális használatra korlátozódik. Ez a jelenség a jó pasik esetén ritkábban fordul elő. Tehát én, nőként, nem fogok azért felszedni egy jó pasit, hogy csak szexeljek vele, mert arra egy kevésbé előnyös külsejű lesz megfelelő, ők ugyanis jobban tepernek az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!