Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora előnyük van a jóképű, jótestű, helyes pasiknak a nőknél mint a kevésbé jó, csúnyább férfiaknak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a jó külső sokszor szubjektív, de áltakánosságban mekkora előnyük van a jó külső tulajdonságokkal rendelkező pasiknak? Biztos nem akkora mint a szép nőknek szerintem. Főleg mert a férfiak az évek mulásával vonzóbbak lesznek, a nőknél pedig fordítva.2023. márc. 25. 14:37
21/45 anonim válasza:
Nem kekeckedésből kérem, hanem puszta kíváncsiságból, de tudnál linkelni olyan férfiakat, akik 40-50 évesen jobban néznek ki, mint a korukbeli nők?
22/45 anonim válasza:
Jóképű helyes esélye = 0-100%
Csúnya férfi = 0%
23/45 anonim válasza:
Ha számomra semmi vonzó nincsen benne akkor nem jövök össze vele.A külső pedig nem minden.Hiába 10/10 a férfi,ha egy mérhetetlenül nagy paraszt és sehová se mernék elmenni vele.
24/45 A kérdező kommentje:
Egy ilyen pasinak biztos van valamennyi előnye az átlag, vagy csúnyácska pasikhoz képest. Szerintem őt sok nő észrevenné az utcán.
2023. márc. 25. 22:18
25/45 anonim válasza:
24
Igen. Így van. És mi ezzel a gond?
26/45 anonim válasza:
#24! Ok.,és mi történik, miután észrevettem az utcán, téged meg nem? Szerinted milyen előnye származik neki abból veled szemben? Átadom neki a helyem a buszon, vagy előre engedem a Sparban?😂
27/45 A kérdező kommentje:
#26 Inkább vele randizol mint velem, mert vonzóbb.
2023. márc. 26. 00:33
28/45 anonim válasza:
#26! Vagy egyikőtökkel se, mert nem ismerkedem utcán.
29/45 anonim válasza:
#27 Igen, és? Miért ne választhatná az ember a számára (leg)vonzóbb férfit/nőt?? Talán ha előtted állna egy szép és csinos nő meg egy csúnyácska, molett, akkor pusztán a külsejűket tekintve nem a szebb és csinosabbal akarnál ismerkedni…? Mese habbal.
30/45 A kérdező kommentje:
#29 A kevésbé vonzó pasik jobban tudnak kompenzálni a nőknél a személyiségükkel, mint a nők a férfiaknál. Ez a különbség. A férfi a csúnyácskább csajt rögtön barátzónába teszi.
2023. márc. 27. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!