Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora előnyük van a jóképű, jótestű, helyes pasiknak a nőknél mint a kevésbé jó, csúnyább férfiaknak?
"A férfi a csúnyácskább csajt rögtön barátzónába teszi." Én a számomra nem vonzó/szimpatikus pasit még barátzónába se rakom. Erről meg ennyit.
Pláne, hogy van pár barátom és bőven elég.
A különbség amit írsz hülyeség. Persze pár példa van rá.
Meg itt a gyakoriból kiindulva...Ti nyikogtok mindig, hogy a nőket nem érdekli a személyiség, csak a külső meg a penzt. Most akkor melyik? Döntsétek már el.
A szépség és a jóképűség mindig előny volt és az is marad. Miért lennék olyannal aki normális, de nem vonz?
"Én a számomra nem vonzó/szimpatikus pasit még barátzónába se rakom. Erről meg ennyit.
Pláne, hogy van pár barátom és bőven elég."
Most nem a személyiségről van szó, ganem a külsőről. Ezzel gondolom nem azt akarod mondani hogy ha egy pasi külsőre nem vonzó akkor még csak nem is barátkozol vele. Vagy te csak helyes pasikkal barátkozol?
Én soha nem sírtam vagy mondtam hogy a nőknek csak a külső számít. Én mindig azt mondtam hogy a nőknek kevésbé fontos a külső mint a férfiaknak, és hogy a nők nem külső, hanem belső alapján választanak inkább.
"A kevésbé vonzó pasik jobban tudnak kompenzálni a nőknél a személyiségükkel"
Aha, nyilván. Én valahogy a baráti, ismerősi környeztemben pont azt tapasztalom, hogy a kevésbé vonzó férfiak egyben sokszor erősen önbizalom hiányosak, ezért rendszeresen kompenzálni próbálnak és a másikat is le akarják húzni, mert azt érzik bizonyítaniuk kell. Elég sok ilyet ismerek.
A számomra nem vonzó férfit én is barátzónába rakom, miért akarnák tőle bármi többet szimpla barátságnál pusztán azért, mert mondjuk normális a személyisége, ha ugyanakkor testileg, külsőre egyáltalán nem vonz? Nem fogok senkivel jótékonyságból meg jófejségből összejönni, sem azon az alapon, hogy "mindegy, csak legyen valakim".
Én úgy látom, hogy a kevésbé jóképű férfiak tudnak kompenzálni a személyiségükkel, de a varázsszó az, hogy KOMPENZÁLNI. A rossz külső nemtől függetlenül hátrány, amit belső értékekkel ki lehet egyenlíteni, de mindig maradnak olyan platformok, olyan szituációk, amelykben ez lehetetlen.
A munkahelyemen megtetszett egy srác, akiről a büdös életben nem mondtam volna, hogy jóképű, de az elmúlt hónapok alatt rájöttem, hogy kedves, roppant intelligens, magabiztos és jó humorú ember, akire lehet számítani. Ha nem lenne barátnője, biztos megpróbálnék közelebb kerülni hozzá. Egy buliban vagy a társkeresőn viszont tényleg nincs esélye ezeknek a fiúknak, és ezért kár a nőket hibáztatni. Amikor végtelen mennyiségű "jelentkező" jön velem szembe, akikről konkrétan semmit sem tudok, akkor értelemszerűen a külsejük alapján fogok szelektálni köztük, hiszen másképp egyebet sem csinálnék, csak chatelnék és randiznék 7/24-ben.
Ezért mondom azt, hogy a kevésbé jóképű srácoknak élőben lenne érdemes ismerkedni.
Tesom ilyen
Magas jokeoeű jokocsival. Csettintés nekik a csajok.
Minden no itt mondja hogy jaj igen a jokoepu pasiknak van esélye, közben meg olyan ronda, visszataszító férfiakkal vagytok kapcsolatban sokan, hogy az valami hihetetlen :D meg megy a nem szeretem a “nyálas szepfiukat” az aputest a menő…
Ja meg az is hogy felnőtt not már nem érdekelni a férfi külseje, az gyerekes dolog, az a lényeg hogy jó ember legyen…. Pff
Arról nem is beszélve hogy nagyon szép lányok kedves férfi kinézetű pasikkal vannak a pénzért akik 20 évvel idősebbek náluk
Pont hogy általánosságban beszéltem és azt mondtam amit a többségnél látok.
Azt meg hogy szép fiatal lányok undorító 40+of férfiakkal vannak a pénzért azt tapasztalom.
Jah és nem incel vagyok, hanem nőként mondom ezt
38
Jaj, hagyjuk már, hogy a fiatal csajok többsége 40 feletti férfiakkal van... Akkor kikkel járnak a 20-30-as férfiak? XD Komoylan elszáll az agyam, ennyi hülyeségtől.
Én a szépekről beszéltem
A 20as férfiaknak elég ritkán van pénzük, pláne egy ilyen országban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!