Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » De érzések nélkül hogy csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De érzések nélkül hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Van egy kiszemeltem…néha véletlenül találkozunk. A barátnőjével jóba vagyok. Rajta keresztül ismerem…nagyon tetszik a lány. Múltkor mondtam hogy jól néz ki…a barátnőjének is mondom mindig…de amúgy semmit nem érzek…csak szexuálisan vonzó nekem.

Ma meghivtam egy piára…de nem jól csinálom a dolgokat mert én hülye kb 30 percre rá meg kérdeztem hogy el e jön hozzám.

Nyilván nemet mondott…de tényleg az ágyamon kívül semmit nem akarok vele megosztani…nem is akarok komoly kapcsolatot. De akkor sem jól csinálom…és felmerült bennem az hogy azért mert amúgy semmit nem érzek iránta és azért nem jön össze…meg keveset is beszélek vagy nem tudom..de hát mit mondjak neki.

Így egyszer akarom megszerezni csak…van ennek így értelme? Most is úgy bánom hogy egyből haza hívtam, semmi értelme nem volt…valahogy nagyon nem így kéne de látom rajta hogy amúgy valami van…de ezen kívül nem

Sok.

2023. márc. 17. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Hagyd beken. Nemet mondott, ez azt jelenti; hogy o viszont nem akar veled szexelni, ezen mit nem ertesz? :D

Ha o is hasonloan allna hozzad, akkor belement volna.

Azt gondolom, hogy eleg undorito huzas lenne elhitetni vele, hogy kapcsolatot akarsz, mikozben nem. Semmi baj a szex-kapcsolatokkal, de mindket felnek bele kene egyeznie, ugy tiszta.

Ez igy nem okes.

2023. márc. 17. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindegy szerintem ma teljesen el csesztem…haragszok magamra, de nem csoda hogy nem jött össze…idióta voltam.
2023. márc. 17. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jo ez igy. Nyilt lapokkal kell jatszani, az volna a tisztesseges. Ha dugni akarsz valakivel, tok oke. De ne hitess el vele mast!
2023. márc. 17. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért az hogy megfektetsz valaki sem abból áll, hogy "Szia, dugunk?" "Ahaa"... Ahhoz is kell ismerkedni kicsit, valamivel fel kell keltened a vágyát magad iránt. Aztán elhívhatod.
2023. márc. 18. 05:09
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek velük, az ilyen egyszeri alkalmakhoz az ő beleegyezése is kell.
2023. márc. 18. 06:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!