Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan vannak "társas magányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Sokan vannak "társas magányban"? Valamint mintha egy idő után semmi sem lenne már jó?

Figyelt kérdés

Magam ezeket tapasztalom kíváncsi vagyok másoknál is van e ilyen illetve ha sikerült kiutat találni azt hogyan?

40f

#Társas magàny
2023. márc. 17. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De amit nem írsz, az az én értelmezésemben nem is társas magány, hiszen van társad, olykor együtt is vagytok, jól megvagytok.

A társas magány nekem azt jelenti, hogy úgy éltek egy fedél alatt, hogy már nincs intimitás, nincsenek "elröhögcsélések", valahogyan a tehetetlenség és a hosszú együtt töltött idő miatt működnek a hétköznapok, de a másik fél már se nem barát, se nem szerető.

2023. márc. 17. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:

bocs elírtam

"De amit TE írsz"

2023. márc. 17. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
10 vagyok. Igazaból, ez is egy magány. Sokszor ábrándozom milyen lehet, mikor várod, hogy hazaérj, mert tudod, hogy otthon van a másik és vágysz a társaságára. Nálunk ha pl valamiért elmegy valahova, inkább a semleges és a megkönnyebbülés közötti érzések keverednek. Olyan jó lenne ha egyszer igazából megkérdezné milyen napom volt, nem azért mert tegnap is megkérdezte meg azelőtt is, hanem mert TÉNYLEG érdekli és meg is hallaná a választválaszt, nem kimenni a szobából miközben én még beszélek. Érdekes dolog ez meg az is hova tud alakulni egy egykor lángoló valami.
2023. márc. 17. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kimenne*
2023. márc. 17. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Én megértem a 10est. Ugyanez van nálunk. Igaz itt én teremtettem meg mindent, nem közös szerzemény, de nem válnék el. Gyerekeket hozzuk visszük , elengedtem hogy külföldön éljek (régen lazan mentem 1 évre külföldre csak kalandvágyból, távmunka esetén ez nem gond).

Egyszerűen itt a feleségem , sok mindent nem beszélek meg vele mert nincs kedvem magyarázkodni. De tudom ha újabb kapcsolat lenne , ugyanaz lenne később, próbáltam többször cserélni és mindig ugyanaz. Lett pár hobbym van pár barátom eltoltom az időt, és tudom hogy bármit csinálok más lehet, de jobb nem.

2023. márc. 17. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
#10 lásd 1es pont. Te a másodikat választottad. Nincs ezzel gond. De a te helyzeted sem lesz napról napra jobb.
2023. márc. 21. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!