Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan vannak "társas magányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Sokan vannak "társas magányban"? Valamint mintha egy idő után semmi sem lenne már jó?

Figyelt kérdés

Magam ezeket tapasztalom kíváncsi vagyok másoknál is van e ilyen illetve ha sikerült kiutat találni azt hogyan?

40f

#Társas magàny
2023. márc. 17. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
persze, hogy van kiút. Válásnak hívják. És igen, a kapcsolatok 99%-a 2 helyzetbe fut ki: vagy válás és újra megtaláljuk magunkat és kikerülünk a lelki katatón állapotból, vagy megalkuszunk és éljük tovább az örömtelen, posványos életünket boldogtalanul.
2023. márc. 17. 17:38
 2/16 anonim ***** válasza:
El kell válni. Ennyi. A következőnel ugyanez lesz majd a következőnel is
2023. márc. 17. 17:48
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.....

Akkor megoldás nincs....én is ezt làtom

2023. márc. 17. 17:51
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

sajnos nem állítható, hogy a válás megoldást hoz a magányra, mert el sem tudod képzelni, mi az az undorító szenny, amibe bele kell gázolni nyakig, ha társat akarsz magadnak találni. Ami a külvilágban van jelenleg a társkeresési piacon, elképesztő, ha azt gondolnád, hogy van esélyed másik szerelmet találni, akkor most tegyél le róla. Ha válásra készülsz, önállóságra és totális magadra maradottságra számíts. Borzalmas kikerülni a húspiacra és szembesülni mindazzal az undorító, ocsmány világgal, amit ma társkeresésnek hívnak.

És ha férfi vagy sokkal nehezebb helyzetben vagy... minden nőre jut vagy 10 pasi, a nők el vannak kényeztetve, rohadt sokat megengednek maguknak épp ezmiatt. Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok, de látom, hogy mennyi a beképzelt, magát piedesztálra emelő, ellenben ostoba, semmirekellő nő, akinek sokkal nagyobbak az igényei, mint amennyit ő valójában "ér."

Jól hangzik igen, hogy válj el és találd meg önmagadat, de jobb ha előre tudod mi vár rád....

2023. márc. 17. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Néha jobb egyedül mint párban :) de több ismerősöm tinderezik és naponta van randijuk hetente egy nővel összejönnek. Mi más kellhet még ?
2023. márc. 17. 18:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Egy harmonikus párkapcsolat?

Az nem jobb?

2023. márc. 17. 18:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Harmonikus csak az elején van
2023. márc. 17. 18:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez is igaz egyébként valóban....
2023. márc. 17. 18:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Sokan. A kérdés második részét nem igazán értem. Onnantól, hogy tudatosul benned, hogy ebben a helyzetben vagy, alapból "nem jó".
2023. márc. 17. 19:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Kapni fogok hideget-meleget meg piros kezecskét, de én ugyan el nem válok.

Nálunk is elmúlt a szerelem mint olyan, elröhögcsélünk, vannak jó pillanatok, de igazi mély beszélgetések zero. Én az egyik szobában telózok, tvzek, stb, ő a másikban. Beszélünk 5 mondatot kivel mi van, mit együnk, ki megy a gyerekért. Este lefekszünk, bealszunk, néha szexelünk. Tehát nagy gond nincs, de ha most ismerkednénk meg, tuti nem egyással alapítanánk családot. Ez talán kölcsönös. Évek óta nem volt program, randi kettesben. Viszont látom a szingli, elvált barátnőknél mi megy a társkeresőn. Hát nem, köszi. Így megvan mindenünk. Sokat dolgoztunk, dolgozunk. Lassacskán szereztük együtt amink van, részben hitelre. De kényelmes házunk van, két normális kocsink. Ha elromlik a mosógép nem kell matekozni hogy melyik a legolcsóbb és adják e részletre. (Így kezdtük mint sokan)

Nem állok vissza a start mezőre hiú ábrándokat kergetve szerelemről, önállóságról. Ez is nagy szerelem volt, aztán tessék.

Ha verne, csalna, piálna, az más. De csak azért mert néha magányos vagyok és nem vagyok már szerelmes, ezért nem.

2023. márc. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!