Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak ? Miért csinálja ezt valaki,miért viselkedik így ?
Tényleg fura, inkább betegesnek tűnik. Talán azt érezte, hogy neked ha nincs senkid azóta sem, akkor most van megint esélye.
Neki állítólag jól megy a sora, de akkor minek próbálkozik olyannál, aki már többször nemet mondott? Kilóg a lóláb.
Ha tudja, hogy neked nagyon jól megy a sorod, akkor pláne el kéne kerüljön, ha ő nem olyan sikeres anyagilag, mint te.
Részedről adtál már neki új esélyt, de nem változott semmit. Nem tudom ezek után hova próbálkozik... érthetetlen.
1-es vagyok
Miért ne lenne segítség a tiltás ?
Inkább itt vered magad, mint a tizenéves kamasz lányok, felnőtt nő létedre, hogy nem akad le rolad az exed. Bocsi, de ezt a helyzetet szerintem te élvezed.
Ez a nevetséges, “már bocs”.
Nem, ezt nagyon rosszul látod.
Inkább te vagy agresszív, te támadtál nekem már az elején :D de vergődj csak, őszintén nem tudom, milyen választ vársz.
Azért viselkedik így, mert manipulálni akar, most nincs nála más a képben, ezért akaszkodik ennyire. Nem kell hozza sok ész, hogy erre valaki rájöjjön. De az iraskeped alapján nyilván ennek is híján vagy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!