Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondoljak ? Miért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak ? Miért csinálja ezt valaki,miért viselkedik így ?

Figyelt kérdés
Nyáron mentünk szét ismét,mivel adtam neki akkor még egy utolsó lehetőséget . Nem változott semmit ... Így meg kértem a közel jövőben vagy a jövőben ne keressen többet ! 8 hónap elteltével tegnap az egyik társkeereső oldalon írt ! ... Meg kérdeztem emgint mit akar mit nem értett ... közöltem vele,semmi esélye mellesleg ki költöztem külföldre,nagyon jól megy a dolgom ,erre azt a választ kaptam,hogy neki tönkre ment a vállalkozása,mókuskerékben van és szenved .... (mindig erről hazudozott,hogy milyen jól megy neki stb...) őt is hívták ki külföldre (ez se érdekelt ) .Miért nem értette meg amire meg kértem ? Anno az volt a válasza erre ,hogy rendben meg értette ...(mégse) Miért viselkedik így,mit akar ezzel elérni ? 40-es pasiról van szó . A normális segítséget előre is nagyon szépen köszönöm !!!
2023. márc. 17. 09:02
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Milyen normális segítséget vársz? Tiltsd le. Nem értem, minek szenvedsz ezzel ennyit.
2023. márc. 17. 09:12
 2/10 A kérdező kommentje:
hát nem ilyet de ha nem tudsz adni ahogy látom,szükségét érezted ezt ide köhögni ?! ... nevetséges vagy máarboccs
2023. márc. 17. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha te nem akarsz már tőle semmit de úgy mond nen zavarna ha beszélnétek akkor miért ne? Ha viszont zavar és nem vagy rá kíváncsi akkor ahogy az első mondja tiltsd le. Nem látunk a fejébe lehet ő sem akar már komolyabbat csak barátot de az is lehet hogy simán vissza akar csalogatni. Neked kell tudni beszélsz e vele vagy sem.
2023. márc. 17. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg fura, inkább betegesnek tűnik. Talán azt érezte, hogy neked ha nincs senkid azóta sem, akkor most van megint esélye.

Neki állítólag jól megy a sora, de akkor minek próbálkozik olyannál, aki már többször nemet mondott? Kilóg a lóláb.

Ha tudja, hogy neked nagyon jól megy a sorod, akkor pláne el kéne kerüljön, ha ő nem olyan sikeres anyagilag, mint te.

Részedről adtál már neki új esélyt, de nem változott semmit. Nem tudom ezek után hova próbálkozik... érthetetlen.

2023. márc. 17. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Az élete része voltál, gondolom nagy nyomot hagytál benne, és nehezen ver ki a fejéből téged.
2023. márc. 17. 09:32
 6/10 A kérdező kommentje:
4 """" pont ugyan ezen gondolkozom én is,és ugyan így látom,ezért furcsa és érthetetlen számomra is az egész. ki írtam hátha kapok egy kis segítséget,mert egyszerűen nem értem az egszet. Köszönöm a normális sgítséget,választ !
2023. márc. 17. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

1-es vagyok

Miért ne lenne segítség a tiltás ?

Inkább itt vered magad, mint a tizenéves kamasz lányok, felnőtt nő létedre, hogy nem akad le rolad az exed. Bocsi, de ezt a helyzetet szerintem te élvezed.

Ez a nevetséges, “már bocs”.

2023. márc. 17. 11:07
 8/10 A kérdező kommentje:
7 te se vagy normális .. :DDDDD látom ha nem az van amit te akarsz vagy nem bólintanak rá arra amit mondasz...kicsit agreszívan viselkedsz ... vagy itt éled ki magad mint megmondó ember máshol meg kuss a neved igaz ?!?!
2023. márc. 17. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem, ezt nagyon rosszul látod.

Inkább te vagy agresszív, te támadtál nekem már az elején :D de vergődj csak, őszintén nem tudom, milyen választ vársz.

Azért viselkedik így, mert manipulálni akar, most nincs nála más a képben, ezért akaszkodik ennyire. Nem kell hozza sok ész, hogy erre valaki rájöjjön. De az iraskeped alapján nyilván ennek is híján vagy :D

2023. márc. 17. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a kerdest mar kiirtad egyszer. Ha nem akarod a pasit, akkor minek foglalkozol vele ennyit? Ha irogat, hat irogasson. Te meg nem valaszolsz, vagy letiltod, ha zavar. Mit tudjuk mi, hogy neki mi van a fejeben??
2023. márc. 19. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!