Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy ilyen nőre vágyom?
Home officeban dolgozik, ne a karrier legyen a mindene. Hogyha haza jövök a munkából finom étellel, rendel és tisztasággal fogad. Nagyon szeretem azt amikor egy nő mosolyogva, énekelve végzi a feladatát. Persze én is beszállnék a főzésbe, takarításba, egyedül élek és ezeket megcsinálom magamnak, de szeretnék olyan nőt találni aki ezeket a hagyományos értékeket elvégezné. Nincs annál szexibb, mint egy tűz közelében levő, kedves, aranyos, jószívű nő aki finomakat főz és tisztasággal fogad.🙂
A kérdésemmel biztos egyes hú, de független nőktől megfogom kapni a magamét, de nem érdekel. 😀 Ha a férfiak többsége a szívére teszi a kezét, mind ilyen nőre vágyik és, ha jól megnézzük a legtöbb kultúrában ez a jellemző, nem a karrier mánia.
Tudod ki főzögetne takarítgatna MUNKA mellett.
Egyesek azt hiszik a home office az valami videojáték?
Normális, ilyen vagyok pont és a párom nagyon is megbecsül!
Mondjuk a finom ételt ő főzi de azt hétvégénte és megy a fagyiba, többnyire csak köret kell azt megcsinálom és kaja tálalva.
Takarítast csak én csinalom mert szeretek takarítani.
Viszont le leszek pontozva :-D
Vegyel fel egy hazvezetonot!
Hivj idonkent egy prostit.
Ja ertuk fizetni kell??? Na alkor legyen hagyomanyos ertekrendu no,legyen szolga,de eltartani mar ne kelljen,hanem keressen penzt.
A homoffice az nem jattk ,hanem kemeny munka. Mint a tied.
Szóval azidő alatt amíg te dolgozol a munkahelyeden, ő dolgozzon a munkahelyén ÉS mosson-főzzön takarítson is?
Szóval nem elég, hogy dolgozzon és vezesse a háztartást is, mindezt sűrítse be 8 órába?:D Ez miért is jó?
Ha ilyen nőre vágysz aki viszi az otthont, akkor azt el kell tartanod..
Munka mellett ugyanis nem igen megy a kettő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!