Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire normális,ha nem annyira vágyom párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Valahogy félek az egésztol vagy nem tom, de közben meg nagyon jó lenne egy társ mellém. Főként a szex meg ilyenek miatt van bennem ekkora félelem. Mondanom sem kell, hogy nem volt még párkapcsolatom.(amit elég cikinek érzek)

20/L

2022. jún. 30. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
De most akkor mit akarsz?
2022. jún. 30. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Normális, de akkor minek neked társ?
2022. jún. 30. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így, egy a lényeg, ne zárkózz be, de figyelj arra, hogy olyan embert engedj közel magadhoz, aki türelmes, megértő, és akiben teljesen megbízhatsz. Vannak rendes férfiak, csak ne legyél naív. A tettek számítanak, nem a szavak.
2022. jún. 30. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Mitől félsz? A farkastól?😀
2022. jún. 30. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen normális. Azt jelenti, hogy összetett lélek vagy. Nem az ösztönök hajtanak. Mondjuk így nehezített pálya az életed, de tudod, csak a lelki szegények boldogok... Majd lassan szinkronba kerülnek az érzelmek és a fizikai igények. Nem vagy elkesve. Én 25 évesen kezdtem. Jó sok baromságot csináltam, de most 30 évesen már révbe értem. Az érzelmek, a fizikai igények és a tudatosság szinkronban van egymással.
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális, és nem ciki, hogy nem volt még!

A szex-től felesleges félni, sokkal nagyobb gond, ha üres ígéreteknek mondasz igent. Aki szeret, az odafigyel rád, kedves, törődik veled, és nem sürget. Ismerkedj, barátkozz tét nélkül, aztán majd jön valaki, aki levesz a lábadról.

7/7 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, a jó partner megértö és óvatosan fog bánni veled. Majd a szexet ki próbálhatjátok, ha mindketten akrajátok.

Remélem hamarosan megtalálod magadnak a megfelelö partnert! Sok szerencsét!

19/F

2022. jún. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!