Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a pasiról aki azért szakít veled mert elveteted a babát?
44 Aha és miért is lennénk élősködők, te agyoniskolázott? Mert megdolgozunk a pénzünkért és nincs hozzánk vágva más adójából mindenféle támogatás, ilyen babaváró, olyan CSOK és társai? Eszed annyi, amennyi látszik. Összezavarodtál, ha már mindenáron valakire akarjuk aggatni a társadalom piócái jelzőt, akkor az sokkal jobban illik a gyerekesekre, persze tisztelet a kivételnek, mert vannak.
Intelligens ember elfogadja a másik véleményét, nem pedig proli módjára fröcsög, mint te. Foglalkozz a saját életeddel, az enyémhez nincs közöd. Az sem a te bajod, hogy idős koromban mi lesz velem, azt majd intézem én. :) És nem, sem most, sem 20, sem 40 év múlva nem fogok a témát illetően másképp gondolkodni, efelől kétséged se legyen.
#50 "Annyit fogadj már el, hogy TE ejted teherbe a nőt, felnőtt férfi létedre ennyi felelősséget vállalj már el."
Már megint csak azt szajkózod, hogy férfi felelelőssége, és a nőé nem.
Ha a nő nem akar teherbe esni, akkor nem szexel egy olyan férfivel, aki nem védekezik.
Ha becsúszik védekezés mellett, ott meg nincs felelős, hiszen baleset történt. Nem igaz, hogy ezt nem tudod felfogni.
"A te életed tucatélet, a felesleges élet, a felesleges ember típusa."
Te meg a súlyosan veszélyes, potenciálisan bűnöző rohadék alkat, akit elővigyázatosságból kellene bebörtönözni.
54 Kultúráltan, személyeskedés nélkül nem bírsz megnyilvánulni? Ezzel az undorító stílussal kutyát sem kéne nevelned, nem hogy gyereket. Ennyire csípi a kis szemedet, hogy nem mindenki lát boldogságot és örömöt a gyereknevelésben és úgy éli az egyetlen életét, ahogy neki megfelel és nem úgy, ahogy vadidegenek elvárnák? Higgadjál le, pont letojom mit gondolsz, akkor is úgy fogok élni, ahogy nekem jó. :)
A nyugdíjamat? Segítek: fizettem épp elég adót, hogy nyugodt szívvel lehessen nyugdíjam, de mivel a rendszer etéren már jó ideje gyenge lábakon áll, saját magunk gondoskodunk már jó előre a nyugdíjas éveinkről, minden hónapban félreteszünk x tízezret időskorunkra. Tudod, azt a sok-sok milliót, amit te a kölyök nevelésébe feccölsz, na azt mi félretesszük illetve magunkra költjük. Elhiszem, hogy ez neked fáj, de egyéni szoc. probléma. Az meg a saját szegénységi bizonyítványod, hogy számodra, aki nem szül, az mereszti a pics@ját. Logika ötös. Nem magadból kéne kiindulni, ha már itt tartunk, én pl nem ülök otthon 2-3 évet minden egyes gyerekkel, mint sok kollégám, hanem ezidő alatt dolgozom és bevételt termelek a cégnek. Gyerekvállaláson túl is van élet, az hogy te csőlátású vagy, nem az én bajom. Gondolkodni ér ám.
"Ha a nő nem akar teherbe esni, akkor nem szexel egy olyan férfivel, aki nem védekezik.
Ha becsúszik védekezés mellett, ott meg nincs felelős, hiszen baleset történt. Nem igaz, hogy ezt nem tudod felfogni."
De ha van egy abortuszellenes férfi, és egy abortuszpárti nő, szexelnek, védekeznek vagy nem, most itt nekem mindegy, a nő teherbe esik, és elveteti, a férfi meg kiabál, hogy gyilkosság, akkor az a férfi sara. Az adott férfi sara az adott helyzetben.
Nekem az képmutató, akinek az abortusz gyilkosság, de szexel olyan emberrel, akivel nem beszélték meg, mi lesz, ha teherbe esik. És még akkor is necces, mert simán lehet, hogy a nő mégis úgy dönt, hogy inkább nem.
A férfinak az egészben addig van beleszólása, amíg be nem dugja a fütyijét. Egy absztinens férfitól lenne egyedül hiteles dolog az abortusz legyilkosságozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!