Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a pasiról aki azért szakít veled mert elveteted a babát?
Nyilván nem mindegy a szituáció se, pl hogy egy tervezett, várt gyerekről van szó, a nő meg egyszer csak úgy gondolja, hogy inkább elveteti vagy egy nem tervezett, nem várt terhességről. Mindkét esetben a nőé a végső döntés, de az első esetben jobban meg tudnám érteni, hogy ez a férfinak fáj.
Alapjáraton azt gondolom, hogy nem kár érte, különbözőek vagyunk, semmi keresnivalónk egymás mellett. Ha neki fontosabb egy “becsúszott”, pár hetes fejletlen embrió, akkor keressen olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik. Épp ezért szükséges már a kapcsolat elején tisztázni ezt a témát.
Mi megbeszéltük férjemmel, hogy egyikünk sem akar gyereket es ehhez tartjuk is magunkat. Védekezzünk, de mivel 100%-os védelem nem létezik, így kis eséllyel, de beüthet a krach. Ha így járnék, első dolgom lenne abortuszra időpontot kérni. Nincs annyi pénz a földön, amiért én gyereket vállalnék vagy amiért én végigcsinálnék 9 hónap terhességet, egy brutal szülést, annak minden testi es lelki terhével. És nem érdekel mi erről a pasik véleménye, az én testemről van szó, nem vagyok jótékonysági intézmény, ahogy a méhem se, hogy azért vállaljam ezt a terhet, mert másnak nem jön össze, emiatt örökbe szeretne fogadni. És? Sajnálatos, de nem az én bajom és nem is az én dolgom megoldani. Van épp elég örökbe fogadható gyerek, lehet menni, hajrá. Jaa, hogy a többségnek nem kell nagyobb gyerek, csak az újszülött?? Hát ez van, aki válogat életkor alapján, az nem is akar igazából gyereket, ilyen kedvéért biztosan nem fogom a testem feláldozni. Meg másért sem. Mindenkinek a magánügye, hogy hogyan dönt. Némelyek úgy dobálóznak itt az örökbeadással, mintha az valami kis könnyed semmiség lenne, holott egy olyan nőt, aki nem akarja az adott terhességet, lelkileg és testileg is SOKKAL jobban megviseli és sokkal nagyobb traumaként éli meg.
"engedte, hogy védekezés nélkül szexeljenek"
Felnőtt férfi kijelenti, hogy csak védekezés nélkül lehet teherbe esni, ez már a tudatlanság legalja :D
43 válasz után kijelenthetjük: a provokatív trollkérdés elérte célját!
Vitát gerjesztett, elég sok hozzászólást termett eddig is, és még ki tudja, hol lesz a vége! A személyeskedő, odamondogatós válaszok külön kincsek, mert ezekre garantáltan érkezik reagálás.
A kérdező meg annyit se írt meg, hogy a nő miért akarja elvetetni a babát.
Világos, hogy "a kérdés elméleti" vagyis egy troll dobta be a gumicsontot az állóvízbe.
#43 És ha védekezés mellett esik teherbe a nő, akkor a férfi a hibás?
Gtatulálok!
#46 Hogy ki a hibás, arról szó sem volt:)
de ne játszd már az áldozatot, a hülye is tudja, hogy ami belőletek jön, ATTÓL esik teherbe a nő, tehát ti ejtitek teherbe.
Ennél jobban lebutítani nem tudom, ne haragudj.
"42-es: tipikus élősködők!!! A társadalom piócái! Majd megvénülsz magad, akkor jössz rá, milyen állatságokat pofáztál"
Pont fordítva. A gyerekesek, különösen a nagycsaládosok a társadalom piócái. A mi adónkból van hozzájuk vágva az ingyenpénz.
A gyerekvállalás magánügy. Mit tudsz elérni az ostoba vergődéseddel?
#47 Látom, nem nagyon érted! Ha nem védekeztek és úgy esik teherbe a nő, akkor mindkét fél hibás.
Ha védekeztek és mégis becsúszott, akkor egyik fél sem hibás, hiszen baleset történt.
De a férfit hibáztatni a terhességért, teljesen abszurd.
50, olvasd el megint, nem hibást keresünk :D
Annyit fogadj már el, hogy TE ejted teherbe a nőt, felnőtt férfi létedre ennyi felelősséget vállalj már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!