Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon "nyúllelkű"a férfi,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon "nyúllelkű"a férfi,hogy használjam ezt ki,hogy az "enyém lehessen"?Szeretem őt,ő a mindenem.

Figyelt kérdés
Muszáj volt más kategóriába írnom,nehogy véletlenül is meglássa ezt és magára ismerjen,ha mégis meglátja lebuktam.Aljas dolog a másik gyenge pontjával vissza élni igen,de mivel szeretem őt úgy gondoltam,hogy a prédámmá teszem és megkaparintom őt valahogyan.A gond annyi,hogy csak írásba mer közeledni,mert az észrevételem az,hogy fél tőlem valamiért.Soha nem tudnék rá kezet emelni és rosszat se tenni neki mert annyira szeretem.Segítsetek,mit tegyek,hogy az enyém legyen.A jellemzői segítőkész,kedves,finomlelkületű,mosolygós és beszédes.Jobban beszédesebb mint én,pedig kettőnk közül én vagyok a bátrabb.Mi a véleményetek egy szűkszavű nő meg egy bőbeszédű férfi jó páros?
2023. márc. 13. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Itasd le, nekem bejött.
2023. márc. 13. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy egy párkapcsolat alapjaival sem vagy tisztába.

mit tegyek,hogy az enyém legyen

Szerintem egy kapcsolatban szó sincs birtokviszonyról.

De neked nem először van retard kérdésed.

2023. márc. 13. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd később az lesz a baj, hogy nyúllelkű.
2023. márc. 13. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem tudnék rá kezet emelni és rosszat se tenni neki mert annyira szeretem." Khm. Így hogy ezt kiemelted, elgondokodtató. Leginkább a Mi van? kategória.

És a az a sanda gyanúm, hogy pasi a kérdező, és kamu a kérdés.

Ha ezt nem írtad volna bele nem jutott volna ilyesmi ösztönösen az eszembe.

A nyúllelkű szó is gyanúa amúgy, ezt így egy nő nem mondja, ha ily módon szerelmes, hogy már már levadászná a pasit. Hanem minden féle szépet és jót mondana róla. Ez olyan lenéző szöveg inkább, mint rajongásig szerelmes beszámoló.

2023. márc. 13. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
* gyanús
2023. márc. 13. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te is pasi vagy és rajongásig szerelmes vagy a másik pasiba, mert a stílusod amúgy pasis.
2023. márc. 13. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvos látott már?
2023. márc. 13. 22:36
 8/11 A kérdező kommentje:
2/7 te nem a pszichológusom vagy??
2023. márc. 13. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb neki, ha nem lesz a "tiéd".
2023. márc. 14. 08:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8 éve pszichózisom lett, hasonló dolgot látok rajtad is.

Végletesen megszállottja lettem egy nőnek.

Őszinte leszek ez ma se változott.

De hát ez van.

Érte jobbá kell válnod.

Járj pszichológushoz továbbra is, mert így sose lesztek együtt.

Engedd el a múlt sérelmeit.

Könnyű dolog szeretni valakit, de elengedni akit szeretsz, na az nehéz ne ragaszkodj hozzá, mert kötöd ha hozzá tartozol akkor visszajön, de amíg láncra vered a szeretet nevében addig nem tud szabadon szeretni téged.

Én most elengedem ezt a lányt legyen szabad

2023. márc. 14. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!