Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 év, vagy a mostani életed.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év, vagy a mostani életed...ki tudja meddig?

Figyelt kérdés

IGEN, volt már hasonló kérdése valakinek, régebben.

IGEN, a kérdés elméleti, gyerekes, szánalmas..., ha így gondolod, ne kommentelj!

A kérdés: Ha most megjelenne előtted az Istened, vagy egy dzsin, vagy egy jó tündér, esetleg egy kívánságteljesítő aranyhal, vagy az Ördög,...bárki/bármi, és azt ajánlaná, hogy válasz, hogy döntenél, és miért!

A.: Marad a mostani életed. A mostani társadalmi, anyagi, testi és mentális egészséged, és a mostani sorsod. Az életed lehet, hogy 1 nap múlva véget ér, de lehet, hogy csak 98 éves korodban.

B.: Megváltozik a mostani életed. De csak 1 dologban. BÁRKI, de tényleg BÁRKI, legyen az a cuki gimis lány a 2.-ról, vagy egy a matektanárod a suliból, a lányod osztálytársának a dögös, gazdag apja/anyja, egy TV-s ismert személy, vagy csak egy olyan személy akit most látsz meg az utcán, a tiéd lehet. Megszólítod, és azonnal, halálosan, elvakultan beléd szeret. 1X kéred, és rád íratja a házát és a cégét, 1X kéred, és beadja a válást, vagy ha genyó vagy és azt kéred, kirabolja neked a sarki postát.

De!!! Ez csak 10 évig tart. 10 év, és meghalsz.

Köszönöm a korrekt, megindokolt válaszokat! És kérlek írd le a nemed is!

2023. márc. 12. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki így szeret mert el van varázsolva, az valojában nem is szeret. Nekem ilyen szerelem nem kéne.
2023. márc. 12. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Az A opcióval is megvalósitható B, csak érteni kell az emberekhez.
2023. márc. 12. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
b...b..B..BBBBBB!!!
2023. márc. 12. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A. Addig akarok élni míg tehetem és magam akarom felépíteni az életem, nem pedig egy csettintésre elvenni a másikét. Szerelmet se erőltetve akarom.. annak semmi értelme. Szeressen a párom olyannak amilyen vagyok, ha meg épp nincs senki, akkor nincs senkim, azt is elfogadom.
2023. márc. 12. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 De az A-nàl ìrja hogy a mostani életed akàr holnap is véget érhet ,szóval ha holnap lehet véget ér vagy előbb mint 10 év akkor nem addig éltél ameddig tehetted volna 😄
2023. márc. 12. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Utálom a változásokat és imádom a mostani életemet, úgyhogy A.
2023. márc. 12. 20:12
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

Sok évig vártam reménytelenül a férjemre (ismertem), de ha valaki egyszer elém állt volna hogy azonnal megkaphatom, méghozzá ennyire pincsikutya módban...Gondolkodas nélkül

NEMet mondtam volna.

A B viselkedese az önmagaban is szánalmas, meg aki ezt elvárná az is. Aki szeret, magamért szeressen. Ha holnap fejemre esik egy meteorit, hát igy jártam. De sose kellene, kellett volna ez az opció.

2023. márc. 12. 20:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de hol van a helyi incel közösség? Ők vajon mit választanának?
2023. márc. 12. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi köze ennek az Incelséghez? Szànalmas ez az oldal.. egyik fele Incel a màsik fele meg csak Incelezni tud xd
2023. márc. 12. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
65%

Én viszont B-t választanám. Volt egy nagy szerelmem, aki nem engem választott. Tíz évig küszködtem lelkileg, miután visszautasított. A legboldogabb akkor voltam, amikor azt álmodtam, hogy viszont szeret, de az ébredés kegyetlen rossz volt.

Ha lenne lehetőség arra, hogy viszont szeressen, akkor azt választanám. 10 gyönyörű év sokkal jobb, mint 30 nyomorult. A kérdést én úgy értelmeztem, hogy ő nem tud erről, hogy ez egy "varázslat" és csak viszonozza az érzéseimet.

2023. márc. 12. 23:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!