Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra mitől lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mitől lesz egy férfi lúzer?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2023. márc. 11. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha nincsenek céljai, tervei.

20

2023. márc. 11. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elhízott révén telesírja az internetet a csinos, vékony, de alaposan lenézett nők puncija után. Eközben meg vedeli a sört rekesz számra, és közben döngeti a mellét, hogy mennyit keres, milyen vezetői beosztásban dolgozik, és klímás, fűtött céges kocsival száguldozik, meg mennyi prostit tud megdugni, azokat is csak ugye pénzért. Anélkül azok sem állnának vele szóba. Ez a leglúzerebb típus.
2023. márc. 11. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenèrt mindenki hibás csak ő nem. Nem kèpes a változasra, akkor sem ha tálcán kínálják a lehetősèget.
2023. márc. 11. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Ha mamahoteles

Ha nincs autója, jogsija

Ha szarul keres

Ha nincsenek céljai, (vagy vannak, de nem tesz érte)

Ha mindenki mást hibaztat saját magán kovul, és mindig más a hulye, mindig más az ostoba!

2023. márc. 11. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vállalja a felelősséget a tetteiért, helyzetéért

Ha nincsenek céljai

Ha iszik (mármint alkoholt, sokat vagy túl gyakran)

Ha nincs hobbija

Ha nincsenek barátai

Ha inkább meg akar felelni a nőnek, semmint felvállalja a saját véleményét, akaratát. Nincs is sikamlósabb annál, mint hogy állandóan "ahogy neked jó"..

Ha őszintétlen, nem lehet megbízni a szavában.

2023. márc. 11. 23:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Én mi lennék a szemetekben ennyi jellemzőből?

Egyedül élek

Van autó

Jól keresek (bár tudom ezen az oldalon a nettó 600e is kevésnek minősül)

Vannak céljaim

Kimondottan hobbim nincs

Nincsenek barátaim, csak ismerősök

Heti 3-5 alkalommal végzek testmozgást

Nem iszok, nem dohányzok, de ha a helyzet úgy hozza akkor mindkettő mértekkel

Tetteimért mindig vállalom a felelősséget

Sokat dolgozok

2023. márc. 12. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Elég jónak tűnsz. Számomra az, hogy nincsenek barátaid és hobbid az eléggé vészjelző, de persze mindennek megvan a miértje, szóval előfordulhat, hogy számomra nem okozna gondot.

Szerintem nem tartozol a lúzer kategóriába, sőt, ennyi alapján teljesen korrektnek tűnsz.

2023. márc. 12. 00:15
 8/12 A kérdező kommentje:

Hosszútávra visszavezethető oka van, amiért így alakult.

Az hogy nincsenek barátaim, az azt is jelenti, hogy semmilyen szociális életem nincs jó ideje, a munkát nem nevezném annak, hiába beszélgetek ott másokkal.

2023. márc. 12. 00:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Tekintettel, hogy annyit csalódtam emberekben, hogy a nincs barátod nem kizáró ok, engem ez sosem zavarna egy férfiban. Szerintem rendben vagy, egy bizonyos rétegnek, mert nyilván ez nem mindenkinél nyerő.

34/N

2023. márc. 12. 05:35
 10/12 anonim ***** válasza:

8, hát ez szomorú, de persze lehet rajta dolgozni, változtatni.

Az a nagy helyzet, hogy ha valakinek nincsenek barátai, az azt jelenti, hogy szociálisan nagyon gyengén teljesít, nem túl jó a kommunikációja, lletve nincs egyéb társaság akivel időt tölthetne. Pedig ezekre mind szükség van eg ypárkapcsolatban. Nem egy kapcoslatot láttam/látok, ahol az egyik félnek nincsenek barátai és ráakaszkodik a párjára, mert persze van igénye társaságra, de a párja az egyetlen lehetséges társaság. Ez viszont nagyon romboló tud lenni.

Deeee ennek ellenére nem kizáró ok, csak fokozott óvatossággal tekintek az ilyen emberekre.

2023. márc. 12. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!