Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves pasi kapcsolatot akar egy 18 éves lánnyal az normális?
Figyelt kérdés
kincsemnek meg drágámnak is szólítja.2023. márc. 10. 10:36
22/26 anonim válasza:
Szerintem nem normális, de attól függ miből indulunk ki. Van az a réteg ahol a 18 éves "lány" már lassan anyuka lesz és elkezdődik neki az élet.
Ha magamat nézem, akkor 30+ férfiként már erősen benne a nagybetűs életben nem feltétlenül egy otthonról frissen elszabaduló, még tanuló diáklányt szeretnék magam mellé.
23/26 anonim válasza:
Szerintem ezt nem nekünk kellene eldönteni.Ha már felmerült valamelyik félben,hogy normális e a dolog akkor ő is tudja rá a választ.
24/26 anonim válasza:
Szerintem igen. Koleszban pár éve megismertem egy harmincas csávót (kb. legrégebbi lakos volt), aki még mindig az egyetemet csinálta (bár fél évre rá végzett), mert inkább dolgozott egy stabil, jól fizető munkahelyen, egész magas pozícióban, minthogy az egyébként büfésszakos diplomáját erőltesse. Kinézetre (képek alapján) annyival különbözött a húszéves önmagától, hogy szőrösebb volt és kicsit kevésbé volt szálkás. Az ilyen 18-19 meg korahuszas emberekkel teljesen jól kijött, néha ott volt bulikon, meccset nézni stb. A csajok is szerették. Szóval simán lehet, hogy a 18 éves lánynak is tetszik az ajánlat, és ez teljesen normális.
25/26 anonim válasza:
Az csak 13 év korkülönbség. Az még nem olyan nagy. A szüleim között 20 év volt. Sokat fejlődhet a lány mellette, ha ez egy értelmes ember.Sokat tanulhat. Most nem szexre gondoltam.
26/26 anonim válasza:
10 év mulva senkit nem fog érdekelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!