Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek lehet az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek lehet az a szexepilje, hogy sörözik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok nő nem szereti ezt, de van olyan amelyik kedveli?

Kicsit női bőrbe bújva női szemmel nézve még aranyos is lehet egy férfi ha kicsit be van sörözve és bújik hozzá a nő, vagy aztán este mikor elalszik kanapén és kicsit horkol sörözés után, reggel meg ha felkel és kicsit másnapos akkor a nő tud gondoskodni róla, ágyba viszi neki a reggelit, kicsit megmasszírozza a fejét, hogy ne fájjon, stb.

2023. márc. 10. 08:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/143 A kérdező kommentje:

Nem születtem Brad Pitt kinézettel.

Benne vagyok

2023. márc. 10. 11:04
 42/143 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem szexepil, inkább a gyengeség jele az alkoholizálás. Sokkal jobban tennéd, ha sportolnál és egészségesen élnél. Maximum a szintén alkoholista nőknek jön be az, ha valaki rendszeresen iszik. És az alkoholizmus pont ott kezdődik, ahol te most vagy. Eljön majd a kézreszketős időszak is, ne aggódj. Egyre több és többször kell majd. Mindig az alkohol győz.
2023. márc. 10. 11:06
 43/143 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami más ami még szóbajöhet mint szexepil? Mi tesz téged egyedivé, kérdező?
2023. márc. 10. 11:07
 44/143 A kérdező kommentje:

Semmi, hány ember van aki egyedi a mai világban? Nagyon kevés..

2023. márc. 10. 11:09
 45/143 anonim ***** válasza:
100%

#41! Jaj, Shrek, fejezd már be! Uncsi vagy!

Már ezerszer leírtuk, azért nincs nőd, mert egy alkoholista szar vagy. Kívül -belül rohadsz. Ez soha nem előny lesz a nőknél, mindig is hátrány.

2023. márc. 10. 11:18
 46/143 A kérdező kommentje:

Ha én ezerszer leírom, hogy te bűnöző vagy attól igaz lesz?

2023. márc. 10. 11:20
 47/143 anonim ***** válasza:

44, tény, de te most szexepilt akartál, ahhoz meg kell egy egyedi vonzerő. De így akkor ez alapján akkor neked semmiből sincs szexepiled, ennyi.

De amúgy ismerek olyat akinek az a szexepilje, hogy keni-vágja a fantasy világokat kívülről-belülről, végtelenül járatos a szerepjátékokban. és lássuk be, ez nem épp a nők ideálja, neki mégis bejött:D

2023. márc. 10. 11:27
 48/143 anonim ***** válasza:

#46! Ha te írod le, akkor nem, mert egy elmebeteg vagy, és semmi bizonyítékod nincs rá.

Rólad viszont normális emberek írták, nem egy, hanem rengeteg és alátámasztottuk bizonyítékokkal. Óriási különbség 😉

2023. márc. 10. 11:31
 49/143 A kérdező kommentje:

Tehát te kijelented, hogy én elmebeteg vagyok, ti viszont normálisak?

És mi van ha ti vagytok az elmebetegek és én a normális?

2023. márc. 10. 11:33
 50/143 anonim ***** válasza:
Az ma vótmá, hogy milyen sokat keresel, jókat eszel, a hájad a jólét jele és a nőknek térdre kéne borulniuk a vélt szátuszod előtt, vagy ezeket a fegyvertényeket még tartogatod? 🤡
2023. márc. 10. 11:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!