Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek lehet az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek lehet az a szexepilje, hogy sörözik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok nő nem szereti ezt, de van olyan amelyik kedveli?

Kicsit női bőrbe bújva női szemmel nézve még aranyos is lehet egy férfi ha kicsit be van sörözve és bújik hozzá a nő, vagy aztán este mikor elalszik kanapén és kicsit horkol sörözés után, reggel meg ha felkel és kicsit másnapos akkor a nő tud gondoskodni róla, ágyba viszi neki a reggelit, kicsit megmasszírozza a fejét, hogy ne fájjon, stb.

2023. márc. 10. 08:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/143 A kérdező kommentje:

Ezt nem viccnek szántam.

2023. márc. 10. 09:05
 12/143 anonim ***** válasza:
100%
11) Jaj dehogynem. Senkinek nem szexi egy sörtől bekábult, kanapén horkoló suttyó, akit rendszeresen tutujgatni kell, mert ahhoz is hülye, hogy ne legyen másnapos.
2023. márc. 10. 09:11
 13/143 anonim ***** válasza:
100%

12-nek

Legfeljebb a rajzfilmekben, Homer Simpson!

Gondolom a kérdező Simpson családon szocializálódott!

2023. márc. 10. 09:13
 14/143 anonim ***** válasza:
100%
MÉG nem remeg a kezed!
2023. márc. 10. 09:18
 15/143 A kérdező kommentje:

Neked lehet nem, meg sok nőnek, de én pont azt keresem akinek igen, és biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen nő jó pár.

Mindenféle fétisek léteznek meg ezer féle dolog, ez még nem is extrém egyáltalán.

Nem is fog. Rendes munkahellyel rendelkezem, sosem iszom nap közben munka miatt , max hétvégén vagy ha szabadnapon vagyok mint most pl.

2023. márc. 10. 09:21
 16/143 anonim ***** válasza:
100%
Proli kiadású alkoholizmus, mint fétis, az oszt igen 😂
2023. márc. 10. 09:24
 17/143 anonim ***** válasza:
0%
Megszokják úgyis ha már együttéltek, akk meg hiányozna is nekik, h nem tudnák elfecsegni a barátnőivel h az ura mekkora alkoholista h melo utan bedob 1-2 sört
2023. márc. 10. 09:26
 18/143 A kérdező kommentje:

Nem arra gondolok, hogy ez fétis lenne, csak példaként írtam, hogy sok gusztustalan meg extrém dolgot is szeret sok nő, akkor azt, hogy mondjuk sörözik a férfi mellette az egyáltalán nem valami különleges.

2023. márc. 10. 09:27
 19/143 anonim ***** válasza:
100%
Ja, baromi "szexi" egy mindennap sört vedelő, kanapén horkoló fazon, aki mértéket sem képes tartani és még tőlem várja el másnap, hogy ápolgassam meg tutujgassam. Kizárt. Az hogy néha-néha megiszik pár dobozt sört (tehát nem mindennap és nem részegedik le!) nincs baj, de az hogy ez rendszeres legyen és még el is várja, hogy őt másnap körbeugráljam, mert előtte lévő este beb@szott, na azt biztos nem. Értelmes nőnek ez nem fog tetszeni, max a hasonlónak. Keress olyat, aki szintén vedeli a sört, na ő biztos "értékelni" fogja az életviteled.
2023. márc. 10. 09:27
 20/143 A kérdező kommentje:

Mindenkinek más az ízlése, erre meg azt mondom, hogy nekem egy elhízott nő gusztustalan például, de sok férfi meg arra gerjed be.

Ugyanez van ezzel is, neked ez nem jön be de biztos van nő akinek igen.

Neked nehezedre esik ápolni a barátod/férjed? Ha pl. beteg? Ez pont, hogy egy ilyen nőiösztönnek kellene lennie, hogy ápolja, segítse a párját. Nyilván a férfi is viszonozza ezt máskor.

Nem akarok olyan nőt aki iszik rendszeresen, max néha egy pohár bort vagy hasonló.

2023. márc. 10. 09:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!