Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek lehet az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek lehet az a szexepilje, hogy sörözik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok nő nem szereti ezt, de van olyan amelyik kedveli?

Kicsit női bőrbe bújva női szemmel nézve még aranyos is lehet egy férfi ha kicsit be van sörözve és bújik hozzá a nő, vagy aztán este mikor elalszik kanapén és kicsit horkol sörözés után, reggel meg ha felkel és kicsit másnapos akkor a nő tud gondoskodni róla, ágyba viszi neki a reggelit, kicsit megmasszírozza a fejét, hogy ne fájjon, stb.

2023. márc. 10. 08:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/143 anonim ***** válasza:

#76! Nyilván mindenki nevében nem beszélhetek, de én például nem felelek meg az orvosi értelemben vett alkoholistának, mivel nem iszom. Te viszont igen. Az a válaszoló se, aki leírja, hogy rengeteg az a mennyiség+ a rendszeresség, amit te iszol ő meg társaságban mondjuk havonta 1x megiszik 1 pohár bort. Az se alkoholista. Nem tartom felsőbbrendűnek magam, senkihez képest. Tudom, ezt bárki írhatja, csak egy nárcisztikus, mint pl.te, nem bírja ki, hogy ne éreztesse és alázza azokat, akiknél felsőbbrendűnek érzi magát. Ha én, vagy más válaszoló az lenne, ugyanúgy látszódna a kommentjein, mint a tiéden. (Egyébként van egy ilyen nő is az oldalon, már többen össze akartak vele hozni téged, ajánlom figyelmedbe.😉) Elvileg csinos is, neked való.

Nem úgy értettem, hogy nem cáfolta, hanem mindig vállaltad, amikor azt írtam, mint pl.ennél a kérdésnél. Olyan még nem volt, hogy nem.

2023. márc. 10. 13:23
 82/143 A kérdező kommentje:

Nem csak két énem van, van többféle. A pizzafutár lányos helyzetet elcsesztem ezt már többször elismertem, kár rajta lovagolni.

Sok kimutatás van róla, hogy sok esetben egy hosszútávú mentális fájdalom rosszabb mint a fizikai fájdalom.

A pénzzel kapcsolatosan annyit, hogy igen sajnos valóban kevés az én közel 2 milliós fizetésem ahhoz, hogy valódi barátnő feelinges golddiggert kapjak.

De azért nézz már körül a világban amikor szottyadt vénembereknek van tökéletes testű 20-30 éves nője. Biztos nem a pénz miatt. Ne áltasd magad.

Ha 10x ennyi bevételem volna akkor már kaphatnék top kategóriás nőket ha söröznék ha nem, ha van pocakom ha nem.

2023. márc. 10. 13:25
 83/143 anonim ***** válasza:
100%

80, a vascső előtt is próbáltam segíteni, de kvára nem hagytad, ezért jött a vascső:D A hozzáállásom semmit nem változott azóta, csak most van időm és energiám, hogy megint megpróbáljak segíteni. Továbbra sem vagy kevésbé kemény dió és mindent megteszel, hogy megakadályozd a törekvéseimet;D

Vannak rossz pszichológusok, ez tény.

Ha egy pszichológus közhelyeket durrogtat, sőt, tanácsokat ad, akkor az nem jó pszichológus.

A pszichológus dolga ugyanis nem az, hogy elmondja mit kell tenned, hanem az, hogy kérdéseket tegyen fel és az alapján te eljuss egy következtetésig ami alapján elindulhatsz.

Persze ehhez az is kell, hogy megnyílj előtte, ami ugye elmondásod alapján nem történt meg.

Én azért a helyedben újra próbálkoznék, esetleg egy másik szakinál. Vesztenivalód nincs, nyerni meg nyerhetsz rajta egy új életet.

2023. márc. 10. 13:27
 84/143 A kérdező kommentje:

Csak hogy nem mindegy, hogy valaki valóban felsőbbrendű vagy csak annak hiszi magát. Én az előbbi vagyok.

Kvázi nem igazán lenne hiteles ha itt valaki hozzámképest akarná felsőbbrendűnek titulálni magát, főleg nőként..

Sosem kellene nekem nárcisztikus nő. Nem tudom kiről van szó, de elég érdekes ha egy nő mondjuk férfiakkal szemben ilyen viselkedést engedne meg magának. Bár nyilván ha valóban csinos és mondjuk sikeres mint én akkor egy átlagos férfivel szemben érezhet valami kis felsőbbrendűséget, de egy nőnél ezt nem tartom elfogadhatónak.

2023. márc. 10. 13:28
 85/143 anonim ***** válasza:
100%
84, namost ezzel a hozzászólással sokat tettél, hogy tanács helyett megint a vascsövet ajánljam:D Mi ez a duma ember?XD
2023. márc. 10. 13:30
 86/143 A kérdező kommentje:

Elvezet olyan kérdésekhez sok pénzért, hogy pl. ne igyak? Fogyjak le? Szerezzek barátokat? Sportoljak? Keressek új hobbikat?

Ezért nem látom szükségét időt és pénzt pazarolni rájuk. Ezeket én is eltudom magamnak mondani.

2023. márc. 10. 13:32
 87/143 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de aki azt részletezi, hogy neki több személyisége van, az azért több, mint bizarr és erősen bekapcsolja a vészvillogót. A többszörös személyiség nem túlságosan megnyerő, sajnálom, ha erre még nem sikerült rájönnöd önerőből.

Senki nem állította, hogy nincsenek gold diggerek, de bőven nem annyi, mint amennyit te vizionálsz. A mi baráti, ismerősi, rokoni körünkben többségében totálisan átlagos párok vannak, átlagos élettel, hasonló életvitellel és fizetéssel. Vannak köztük helyes pasi-kevésbé csinos nő és kevésbé helyes pasi-csinos, szép nő párosok is, tehát nem kifejezett jóképű férfiként is lehet csinos barátnője az embernek, de ahhoz mondjuk kell egy normális, megnyerő személyiség, amivel te az itteni megnyilvánulásaid alapján nem rendelkezel. Ráadásul azok a kevésbé helyes férfiak, akik a mi baráti körünkben csinos nőkkel járnak egyáltalán nem gazdagok, átlag fizujuk van. Milyen érdekes, hogy millió és egy férfi van kapcsolatban átlagos kinézettel, a te állítólag fizetésed töredéke mellett, ráadásul sokan csinos nőkkel. De nyilván nincs benned semmi hiba, biztos az az x millió férfi a hülye, nem te.

2023. márc. 10. 13:35
 88/143 anonim ***** válasza:

86 és... cisnálod? Tudtommal nem. Pedig pl az önpusztítás abbahagyása és a szocilis kapcsolatok kiépítése ténylegesen első lépés afelé, hogy pl nőd legyen.

Deee továbbra is: a pszichológusnak nem az a dolga, hogy tanácsokat adjon, hanem hogy elvezessen egy célhoz, amit te tűzöl ki, de fogalmad sincs mit kezdj magaddal, hogy el tud dérni.

Persze, rossz technika volt konkrétan kimondania a fentieket, de alapvetően abban igaza van, hogy ezek nélkül esélyed sincs nőhöz jutni.

2023. márc. 10. 13:37
 89/143 anonim ***** válasza:
100%
84 Te még egy féregnél sem vagy felsőbbrendűbb, tehát ha valaki, akkor te tipikusan az a típus vagy, aki csak azt hiszi, hogy felsőbbrendűbb. Mr. Felsőbbrendűsége mégis minden nap itt vergődik gyk-n, egyedül magányosan, sört vedelve, se barátok, se barátnő, 0 emberi kapcsolat és akkor az ilyen képzeli, hogy bárki felett áll. :D No komment. A te életed legjobb esetben is szánnivaló, senki felett nem állsz, mivel emberileg egy tripla nulla vagy, amit újra és újra bizonyítasz.
2023. márc. 10. 13:39
 90/143 A kérdező kommentje:

Ezt nyilván nem hangoztatom sehol, itt vagyok csak őszinte.

Nem csinálom, mert nem akarom. Elég butuska emberek lehetnek azok akiknek pszichológusra van szüksége ahhoz, hogy saját magával kapcsolatosan megfejtse, hogy mi a gond. Én tisztában vagyok minden hibámmal is.

Én választottam, hogy ne legyenek barátaim, de ezt is már kifejtettem bővebben korábban.

Egyedül azt nem én választottam, hogy ne kapjak csinos barátnőt. Ez az egy amiben igazad van.

Viszont az életemben más területeken elért sikerek és intelligenciám miatt nyugodtan kijelenthetem, hogy felsőbbrendű vagyok sok emberhez képest, pláne az itteni körülményekhez képest.

2023. márc. 10. 13:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!