Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek lehet az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek lehet az a szexepilje, hogy sörözik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok nő nem szereti ezt, de van olyan amelyik kedveli?

Kicsit női bőrbe bújva női szemmel nézve még aranyos is lehet egy férfi ha kicsit be van sörözve és bújik hozzá a nő, vagy aztán este mikor elalszik kanapén és kicsit horkol sörözés után, reggel meg ha felkel és kicsit másnapos akkor a nő tud gondoskodni róla, ágyba viszi neki a reggelit, kicsit megmasszírozza a fejét, hogy ne fájjon, stb.

2023. márc. 10. 08:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/143 A kérdező kommentje:

Egy chatelés során nem fog. Élőben igen.

2023. márc. 10. 18:37
 142/143 anonim ***** válasza:
Hát hajrá.
2023. márc. 10. 18:48
 143/143 anonim ***** válasza:

Én most már csak 1 mondatot fűznék hozzá, ha még olvasod, Kérdező.

Azt írod, "ha kapok egy csinos nőt lejjebb veszem a piálást"

NEM KAPSZ CSINOS NŐT, AMÍG LEJJEBB NEM VESZED A PIÁLÁST!

Amúgy ha ÖNMAGADÉRT nem teszed meg, tökmindegy az egész.

Ja, és az én párom EGYENrangúnak tekint. Van, amiben Ő a jobb, van, amiben én. És amúgy 170 cm, még egy pici pocakja is van, számomra mégis tökéletes.

(Valahol az elején már írtam, de nem tudom már, hányadik volt, és nincs kedvem visszapörgetni, talán 62 meg 67)

2023. márc. 13. 08:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!