Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek el egy srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek el egy srácot feltűnés nélkül és, hogy ne nézzen bunkónak?

Figyelt kérdés

Melóból ismerem , köszönő viszonyban vagyunk, illetve néha dumálunk/dumáltunk néhány mondatot. De olyan tipikus aranyos pasi,mindig mosolyog, rám is pedig tényleg nem sokat beszéltünk. Szégyellem de egy kicsit jobban érdekel már, és nagyon oda vagyok érte. És amióta így érzek, mindig zavarba jövök ha meglátom, és előtte kell elmenjek ha megyek be dolgozni, tehát alig tudom kikerülni. Többször úgy csinálom, hogy direkt nem nézek felé, és akkor nem köszönök,de volt mára, hogy úgy meg hangosabban utánam szólt, hogy szia.Ez meg nagyon kínos volt. Pedig legszívesebben mindig kikerülném már, és úgy mennék el mellette, hogy láthatatlanná vagyok. Mostanában többször is volt olyan szitu, hogy többet is beszélgethettünk volna,de kibújtam alóla és elhúztam onnan. Attól is félek, hogy észreveszi, és leesik neki , hogy mivan.

Neki van már felesége,meg 2 kisgyereke is.

2023. márc. 9. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Akkor felejtsd el.

Viselkedj természetesen. Ha köszön, köszönj vissza. Ha kérdez, válaszolj. Lehet, hogy nem akar tőled semmit, csak jó volt valakivel két értelmes szót váltani.

Ha mégis kiderülne, hogy hozzád mint nőhöz közelít, akkor mondd azt, hogy te erre nem gondoltál, zavarba hoz téged ez a megközelítés, maradjatok meg a kollégiális kapcsolatnál, nem vagy szabad. Dolgod van, sietned kell.

2023. márc. 10. 02:17
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Felejsd el.
2023. márc. 10. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Felejtsd el sürgősen!
2023. ápr. 9. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Na ez jó poén volt a végére, hangosan felnevettem :))) Azt hittem hogy egy aranyos office love story bontakozik ki, erre az utsó mondatban kiderül hogy családapa az emberünk :)

Én is csak ismételni tudom amit az első két hsz.: Ha tetszik mint férfi akkor nehogy eszedbe jusson valami huncutság. Még ha tetszel is neki, valószínűleg nem próbálkozna be hogy szeretőt csináljon belőled, te meg nem vagy hülye hogy belemenjél ilyesmibe, még ha letenné is a nagy esküt hogy válni készül, de végre megtalálta az igazit, stb...

2023. ápr. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!