Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes fiúkkal hogyan kell elkezdeni kommunikálni feltűnésmentesen?
Járok egy tanfolyamra, ahol van egy csendes, szemüveges, visszafogott fiú, akivel feltűnésmentesen szeretnék elkezdeni beszélgetni. Egyrészt, hogy másoknál ne legyek beszédtéma, másrészt, hogy ne tűnjön úgy, mintha pasizni akarnék, mert nem szeretnék.
Szimplán a fiúk társaságát keresem, és az sem lenne hátrány, ha haverok lennénk.
Ha a tanár szólítja, akkor beszél, de csak amennyit szükséges. Mikor jelenléti ívet nyújtok át neki, nem reagál semmit, és mikor lapot osztogat, akkor is kommunikációmentesen nyújtja felém.
Én úgy látom rajta, hogy senkivel sem akar kommunikálni , és az is lehet nem vagyok neki szimpi, de akkor a többiek sem azok számára a jelen álláspont szerint. :)
Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?
Amúgy egyik fiúbarátommal járok erre a tanfolyamra, és valahogy azt is el szeretném kerülni, hogy azt higgye azért akarok vele ismerkedni, mert össze akarok jönni.
Mi az, ami köztes megoldás lehet és működőképes?
A válaszokat előre is köszi! 24L
Semleges témával kell kezdeni (pl suli), hogy meglegyen a biztonságérzete, aztán lehet folytatni mendenfélével
Időnként célszerű humort belevinni, az oldja a feszültséget :)
3-as, állj már le kicsit! :)
Írtam, hogy haverkodni szeretnék vele, ergo nem pattintanám le.
Másrészt meg nem hiszem, hogy bejönnék neki mint lány.
Félreértitek nagyon. Nem érzem vele cikinek a társalgást, csak szimplán nem akarom, hogy mindenki "rólunk" beszéljen.
És most biztos jönnek majd a hegy nagyságú kövek, és megleszek kövezve, de van barátom ezért írtam, hogy csak haverkodni szeretnék vele.
(Nem, nem tartaléknak akarom betudni.)
Mindig is fiúhaverjaim voltak, a lányokat nem bírom elviselni.
A fiúkkal lehet beszélgetni a tudományokról, informatikáról, történelemről, csillagászatról, ezért keresem az ő társaságukat.
Most fog jönni az, hogy ne álljak szóba egyik fiúval se, mert mindegyik kapcsolatot akar majd tőlem, és akkor az én anyámat? (Akkor nem lennének fiúbarátaim, szóval vonatkoztassatok el most egy kicsit a saját példátoktól...)
Erősen túlzol.
Én tudom milyen "kitaszítottnak" lenni.Már annak is örül az ember, ha hozzá szól egy nőszemély, de még ha barátkozik is vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!