Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csendes fiúkkal hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes fiúkkal hogyan kell elkezdeni kommunikálni feltűnésmentesen?

Figyelt kérdés

Járok egy tanfolyamra, ahol van egy csendes, szemüveges, visszafogott fiú, akivel feltűnésmentesen szeretnék elkezdeni beszélgetni. Egyrészt, hogy másoknál ne legyek beszédtéma, másrészt, hogy ne tűnjön úgy, mintha pasizni akarnék, mert nem szeretnék.

Szimplán a fiúk társaságát keresem, és az sem lenne hátrány, ha haverok lennénk.

Ha a tanár szólítja, akkor beszél, de csak amennyit szükséges. Mikor jelenléti ívet nyújtok át neki, nem reagál semmit, és mikor lapot osztogat, akkor is kommunikációmentesen nyújtja felém.

Én úgy látom rajta, hogy senkivel sem akar kommunikálni , és az is lehet nem vagyok neki szimpi, de akkor a többiek sem azok számára a jelen álláspont szerint. :)

Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?

Amúgy egyik fiúbarátommal járok erre a tanfolyamra, és valahogy azt is el szeretném kerülni, hogy azt higgye azért akarok vele ismerkedni, mert össze akarok jönni.

Mi az, ami köztes megoldás lehet és működőképes?

A válaszokat előre is köszi! 24L

2016. aug. 15. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kézjel/füstjel esetleg kezdésnek, vagy odafingani az orruk alá, h észleljék, h ott vagy?
2016. aug. 15. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Semleges témával kell kezdeni (pl suli), hogy meglegyen a biztonságérzete, aztán lehet folytatni mendenfélével

Időnként célszerű humort belevinni, az oldja a feszültséget :)

2016. aug. 15. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjad már szerencsétlent... Ha csöndes, akkor valszeg nem csajozós, félre fogja érteni, beléd fog zúgni, le fogod pattintani, szarul fogja érezni magát.
2016. aug. 15. 21:29
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as, állj már le kicsit! :)

Írtam, hogy haverkodni szeretnék vele, ergo nem pattintanám le.

Másrészt meg nem hiszem, hogy bejönnék neki mint lány.

2016. aug. 15. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha cikinek érzed a vele való társagást, akkor inkább hagyd békén.
2016. aug. 15. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért akarsz vele haverkodni? Miért pont ővele, és miért csak haverkodni?
2016. aug. 15. 21:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Félreértitek nagyon. Nem érzem vele cikinek a társalgást, csak szimplán nem akarom, hogy mindenki "rólunk" beszéljen.

És most biztos jönnek majd a hegy nagyságú kövek, és megleszek kövezve, de van barátom ezért írtam, hogy csak haverkodni szeretnék vele.

(Nem, nem tartaléknak akarom betudni.)

Mindig is fiúhaverjaim voltak, a lányokat nem bírom elviselni.

A fiúkkal lehet beszélgetni a tudományokról, informatikáról, történelemről, csillagászatról, ezért keresem az ő társaságukat.

Most fog jönni az, hogy ne álljak szóba egyik fiúval se, mert mindegyik kapcsolatot akar majd tőlem, és akkor az én anyámat? (Akkor nem lennének fiúbarátaim, szóval vonatkoztassatok el most egy kicsit a saját példátoktól...)

2016. aug. 15. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Vedd számításba, hogy van esélye, hogy beléd szeret! Amiért te kezdeményezel, akár "megmentőjét" is láthatja benned, félre érti majd, és beléd zúg. Te meg majd nagyon nem fogod érteni, hogy miért is, és mikor már kényelmetlenné válik számodra, lepattintod.
2016. aug. 15. 22:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel egy fiúval sem kéne szóba állnia egy lánynak sem.
2016. aug. 16. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Erősen túlzol.

Én tudom milyen "kitaszítottnak" lenni.Már annak is örül az ember, ha hozzá szól egy nőszemély, de még ha barátkozik is vele!

2016. aug. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!