Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eséllyel müködhet hosszútávon kapcsolat ha a férfi gamer(napi 5+ órát játszik, szabadnapon 10+ órát)?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 09:48
21/29 A kérdező kommentje:
Én is így szeretek élni, munka+játék teljesen elégedett vagyok.
Nem tartok fent baráti kapcsolatot, max játékban de azt nem tartom barátságnak ami online.
De úgy tűnik hogy az életet fel kell áldozni párkapcsolatért az nekem sem éri meg így
2023. márc. 7. 13:41
22/29 anonim válasza:
Nézd, ha nem vágysz párkapcsolatra, akkor ne akarj párkapcsolatot, ez teljesen kézenfekvő, nincs ezzel semmi gond:D
23/29 anonim válasza:
Mondjuk azért az "életet fel kell áldozni" alatt ha a játékot érted, akkor elég különös szemléleted van az "élet" szó jeentését illetően, de kinek mi.
24/29 anonim válasza:
Azért annyit hozzátennék, hogy ezek a szóhasználatok és kifejezések eléggé könnyen félreérthetőek. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy mindenki olyan tevékenységekkel töltse meg az életét, ami annak az adott személynek megfelel és benne örömét leli, és ezt értsétek jól, nem arra kell gondolni, hogy drogozni, meg piálni kell 0-24-ben, ha vki azt szereti. Akár hiszitek, akár nem, gamingelni lehet jól és egészségesen úgy is, hogy valaki azt sokat csinálja. Sajnos az előítéletekkel szemben ez a terület jelentősen kiszolgáltatottabb más tevékenységeknél. Pl. ha valaki minden szabadidejét sportolásra szánja, azt kisebb eséllyel fogják élettelen gyerekes idiótának tekinteni. Én speciel szeretek inkább kevesebb dolgot csinálni 150%-osan, mint többet 80%-osan. És mit ad Isten, úgy hozta az élet, hogy én pont olyan területek iránt mutatok érdeklődést, melyet a legtöbb ember lenéz. Csak arra tudom bátorítani a hozzám hasonlóakat, hogy ez ne tartson vissza senkit se önmaga boldogságának megélésében. Üdv.
25/29 anonim válasza:
Én nem jönnék össze vele,mert nem csak 1 órán át szeretném a társaságát élvezni.
26/29 anonim válasza:
Ekkora mennyiségű játék mellet, ha nem ez a munkája, akkor nem, nem igazán kivitelezhető egy párkapcsolat. Pedig férjem is szeret játszani, én pedig teljes értékű programként kezelem azt is, ha kijátszunk 1-1 jó játékot, mivel szeretem nézni a sztoris, jó grafikájú játékokat. Nade minden nap 5-10 óra... Erősen túlzás.
27/29 anonim válasza:
Sehogy. Menjen el pszichológushoz. Érzelmi kielégítetlenségben szenved. Egy jó könyv sokkal jobbat tesz, mint ezek a játékok, csak meg kell szerettetni vele az olvasást. Kezdje Jack London könyveinél: A vadon szava például.
28/29 anonim válasza:
Nézd meg a Gólkirályság-ot és az Apatigris első évadát. Abból majd meglátod XD
29/29 anonim válasza:
Nos, én is játszok szerintem napi pár órákat hétköznap, hétvégén többet is. Lassan 10 éve együtt vagyok az asszonnyal, néha együtt is játszunk. De ettől függetlenül is töltünk el közösen időt. Az, hogy valaki gamer nem zárja ki, hogy boldog mind a két fél számára kielégítő párkapcsolatban éljen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!