Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen eséllyel müködhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eséllyel müködhet hosszútávon kapcsolat ha a férfi gamer(napi 5+ órát játszik, szabadnapon 10+ órát)?

Figyelt kérdés

2023. márc. 7. 09:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Ez csak akkor értelmes dolog, ha ebből él. Mármint olyan "gamer", aki pénzért csinál videókat, vagy fejleszt karaktereket, esetleg e-sport eseményen indul.

De csak úgy munkaidő után ez nagyon sok. Ha egy rendes 8 órás munkaidővel számolunk, reggel 6 és délután 2 óra között (az egyszerűség kedvéért), akkor legyen kb. egy óra, mire rendesen hazaér. Az délután 3. Hozzáadva az 5 óra játékot (feltételezzük, hogy egyben játssza le, nem megy ki, még wc-re sem), az már este 8. És akkor még vacsora, zuhanyzás/fürdés és máris lehet menni aludni szinte.

Így nem hiszem, hogy egy kapcsolat fenntartható. Vagy úgy bármi. Rosszabb esetben úgy fog járni, mint az a koreai srác, aki +24 óra játék után felállt a székből és rögtön meghalt a vérrög miatt.

2023. márc. 7. 11:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A férjem gamer, de nem függő. Majdnem minden nap tud játszani egy keveset, fél-1 órát, hétvégén néha többet is. De ez sosem megy a kapcsolatunk vagy a gyerekeink rovására, mindig csak az után kezd el játszani, miután a lányok már lefeküdtek aludni, vagy ha direkt elmegyünk otthonról a gyerekekkel és ő meg marad pihenni. Olyan, hogy akár velem/velünk is lehetne, de inkább játszik helyette, sosem volt, pedig lassan 10 éve vagyunk együtt és a kezdetektől gamelt. Közösen is játszottunk egy időben, én is szeretek néha videójátékozni, de csak szabadidős tevékenységként, nem bármi más helyett. Szóval így tökéletesen tud működni. Az, amit te írsz, az nemhogy párkapcsolattal, de bármilyen felnőtt életmóddal, amiben a munkán és alváson kívül szerepel más is, nem összeegyeztethető.
2023. márc. 7. 12:04
 13/29 A kérdező kommentje:

Home office, szóval járkálással nem megy el semmi idö.

Annyi idöm is van hogy munkaközben letudom az ételkészítést is.

Alkalmanként nyitott vagyok étteremre és mozira is.

Gyerek kizárt.

2023. márc. 7. 12:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha arányaiban ugyan ennyit tud szánni rám is, akkor mehet. Másképp nem, nem egy kamasz gyereket akarok, hanem párt.
2023. márc. 7. 12:20
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Akkor is, 8 óra munka + 7-8 óra alvás + 5 óra játék az azt jelenti, hogy legjobb esetben is 3-4 órád van élni. Ebbe még baráti kapcsolat se nagyon fér bele, nemhog ypárkapcsolat.
2023. márc. 7. 12:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Elég kevés nő van, akinek ilyen kevés idő elég, és az sem biztos, hogy pont abban az 1-2 órában lenne rá vevő. Én hanyagolnám a párkapcsolatot, mert látszik, hogy nem érdekel téged eléggé.
2023. márc. 7. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Munka + játék, életnek teljesen jó, én is ezt csinálom azért, mert én így szeretem :) Kinek mi a prioritás. Nem mindenkinek a párkapcsolat az élete, ez van.
2023. márc. 7. 12:48
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként a fentiek értelmében bármilyen rendszeres hobbi végzését fel kell adni a párkapcsolat mellett, amit az ember imád és rendesen szeretne vele foglalkozni. Tehát két opció: vagy párkapcsolat és mellette kóstolgatod néha-néha, amit szeretsz csinálni, vagy nincs párkapcsolat és rendesen időt tudsz szánni azokra a tevékenységekre, amiket szívesen csinálnál. Mindkét típusba tartoznak emberek, én személy szerint a másodikba tartozok. A különbség az, hogy egyiket se ítélem el vagy nyilatkozok lekezelően róluk. És bizony előnye és hátránya is van mindkettőnek.
2023. márc. 7. 12:56
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

19, hát azért nem. A legtöbb hobbi simán működik párkapcsolatban is. Egyszerűen azért, mert a legtöbb hobbi nem követel napi 5-10 óra jelenlétet.

Én szeretek pl szerepjátszani. Egy session 4-5 órás. De hetente van alkalom, nem naponta.

Szeretsz (bármit) edzeni? Napi 2 óránál többet nem szokott igényelni a dolog.

Szeretsz vadászni? Az is tömbösítve 2-3-4 nap, de nem minden héten, így az is simán működik.

2023. márc. 7. 13:24
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
#19 Tartósan napi 5 órát szerintem senki nem szán a hibbijára.
2023. márc. 7. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!