Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik hosszútávon sikertelenek a nőknél, miért nem hagyják az egészet a fenébe inkább?

Figyelt kérdés

Én 15-25 között hajtottam a nőket mint egy igásló,elképesztő energiákat öltem bele. Lényegében nem kaptam semmit vissza ebből, csak pár kóbor numerát.

25 környékén jöttem rá hogy ez egy nagyon rossz üzlet.

S miután megvilágosodtam, rájöttem hogy mekkora marha voltam hogy az egész életem arról szólt hogy a nőknek tetszelegjek.

Felszabadultam és azóta sokkal jobban érzem magam.

Nincs barátnőm, nem szexelek mégis úgy érzem hogy most jobb nekem.

Miért nem tesz így a többi férfi is?

2022. febr. 3. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nőket kellett volna hajtanod, hanem életet építeni magadnak. Tudod, tanulás, munka, anyagi javak, olvasás, személyiség magadra szedése.
2022. febr. 3. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb még azon sirtál, h nincs aki szüljön neked
2022. febr. 3. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Na. Ebben az időben kellett volna tanulni, diplomát szerezni.
2022. febr. 3. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is sikertelen voltam (igaz rövidtávon), és láss csodás, hagytam is a fenébe (bár még közel nem voltam 25 mikor rájöttem)... :,D
2022. febr. 3. 10:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert feladni nettó hülyeség.
2022. febr. 3. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért hajtod most is a nőket az elképesztő kérdéseiddel?
2022. febr. 3. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Az elet termeszetes velejaroja, hogy az ember kapcsoltokat alakit ki. Aki hajtja az igy jar. Akkor sem volt eleted, ezutan sem lesz. Azt hiszed, ha lesz baratnod a lelakott kisovodas hentesfiu kinezeteddel, akkor majd lesz eleted. Nem lesz akkor sem. Te nem tudsz elni, ezert bem tud hozzad kapcsolodni senki sem. Macskas bacsi leszel, ha azt akarod, hogy valaki hozzad dorgolozzon.
2022. febr. 3. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük Balázs a megvilagosodást🙏
2022. febr. 3. 10:50
 9/12 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Balázska... Te egy full elmebeteg idióta vagy! Légyszi mindenki örömére ne szaporodj!!

2022. febr. 3. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Felszabadultam és azóta sokkal jobban érzem magam."

Mondta, majd kiverte a hisztit aznap további 5 Miért Nem Kellek a Nőknek, Beleőrülök a Szexhiányba kérdéssel.

🍿🍿🍿

2022. febr. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!