Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi nem szerelmes a nobe, akkor mar kesobb sem lesz az?

Figyelt kérdés

Ha egy no nagyon szerelnes a ferfiba, de ez nem viszonzott, akkor eselye sincs, hogy a ferfi meggondolja magat? :(

Es ha a no idokozben eler dolgokat az eletben, pl lesz vallalkozasa, utazgat ide oda, akkor sem fog kelleni a ferfinak?

2023. márc. 7. 08:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
hátha a pasi azt gondolja *
2023. márc. 7. 10:30
 22/28 anonim ***** válasza:
19-es - valószínűleg úgy gondolja a kérdező, hogy ha érdekesebb személyiség lenne, akkor jobban felkeltené a pasi figyelmét. Én meg azt mondom, hogy inkább utazgass, de ne valaki kedvéért, hanem saját magadért és hagyd ezt a pasit a francba.
2023. márc. 7. 10:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Ertem 😥 semmi biztato valasz nincsen :( de sajnalom, pedig tenyleg szerelmes vagy ebbe a ferfibe :( utazgatok magamert igen, de csak arra gondoltam, hogy ha elorebb leszek, mint ahol most vagyok pl vallalkozasom lesz, tehetosebb leszek, mint most sztem ez mindenkepp elony, hogy en nit ertem el. Talan elgondolkozik ezen, hogy huu tenyleg sokra vitte... ez mindenkepp pozitiv tulajdonsag lehet. Nem?
2023. márc. 7. 11:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Ne függj ennyire senkitől, ne miatta akarj dolgokat csinálni, ez mindenképpen rossz irány. Már 10 évet elvesztegettél az életedből.
2023. márc. 7. 11:51
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, maximum anyagilag is ki fog használni. 10 évről van szó, nem 10 hónap. Csak szexre vagy neki. Miért nem vetsz végett neki ennek a szeretői viszonynak? Hidd el 10 év alatt már a felesége és a gyermekei anyja lennél ha szerelmes lenne beléd. Nem fognak kialakulni nála érzések.
2023. márc. 7. 12:04
 26/28 anonim ***** válasza:

#23:

Miért jobb az ha csak azért szeret téged, mert te sokra vitted pl összehoztál egy vállalkozást?

Nem az lenne a jó ha önmagadért szeretne, és nem azért mert te össze tudsz hozni egy vállalkozást?

Van egy csomó vállalkozó ismerősöm akire emberként felnézek, mert összehozott egy vállalkozást, DE a személyisége egyiknek sem tetszik annyira hogy szerelmes legyek beléjük. Tehát elkönyvelem egy okos, ügyes, élelmes embernek, de párkapcsolatra nem kellene, mert a belső tulajdonságai nem olyanok mint amit én keresek.

Persze mindig vannak olyanok akik a pénzre hajtanak, és csak olyan emberekkel jönnek össze akik anyagilag is topon vannak. Nem hiszem hogy bárki is örülne annak ha a pénze miatt szeretik.

2023. márc. 7. 12:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Igy hogy te a mindenkori alkalmi kúrópartnere vagy, igy esélytelen. Akkor már veled lenne. Mert a férfiaknál a szerelem sok esetben később alakul ki, de nem így, nem ennyivel. Akkor nem cserélgetné a barátnőit, hanem mar te lennél az. Mert van ilyen hogy valaki beleszeret a szeretőjébe, de akkor őt választja, nem pedig mindig mást. 10 év pedig tul sok.
2023. márc. 7. 12:24
 28/28 A kérdező kommentje:
😥 ertem
2023. márc. 7. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!