Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi nem szerelmes a nobe, akkor mar kesobb sem lesz az?

Figyelt kérdés

Ha egy no nagyon szerelnes a ferfiba, de ez nem viszonzott, akkor eselye sincs, hogy a ferfi meggondolja magat? :(

Es ha a no idokozben eler dolgokat az eletben, pl lesz vallalkozasa, utazgat ide oda, akkor sem fog kelleni a ferfinak?

2023. márc. 7. 08:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%
Ideig óráig fellángolhat ugyan, de vissza fog állni a reálba. Ugyanott lesz érzelmileg ahol volt.
2023. márc. 7. 08:05
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha alig ismer téged, és később megismer jobban, akkor még lehet. Mi férfiak a nő személyiségébe szeretünk bele, ez nem alakul ki azonnal. Ha már jól ismeritek egymást, akkor kevésbé valószínű.
2023. márc. 7. 08:06
 3/28 A kérdező kommentje:
10 eve ismerjuk egymast :((
2023. márc. 7. 08:12
 4/28 anonim ***** válasza:
53%

Volt rendszeres kapcsolattartás ez alatt a 10 év alatt? Esetleg bármilyen okból kifolyólag hosszabb szünet?

Független az Úriember? Nincs elkötelezve más irányba?

Hány évesek vagytok?

2023. márc. 7. 08:15
 5/28 A kérdező kommentje:

1p ev alatt talalkoztam vele evente 1 vagy 2 alkalommal, de olyankor tobbnyire szexeltunk... de mindig voltam baratnoei, most is van. Mindig masokat valaszt helyettem 😭😭😭 de velem meg mindenkit megcsalt, tudom, nem dicsekvesre melto. De en ugy szeretnem ezt a ferfit.

A baratnoei mind helyben laknak en viszont Angliaban vagyok es csak ritkan vagyok otthon... en 35 vagyok, a ferfi pedig 40 eves.

2023. márc. 7. 08:36
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Ah, ertem szóval a kųrvaja vagy, akit nehanapján kúrogat. Esélytelen hogy belédszeressen xd
2023. márc. 7. 08:41
 7/28 anonim ***** válasza:
68%
Nincs mindig szerelem első látásra, van akinél ez később jön csak a felszínre-
2023. márc. 7. 08:42
 8/28 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos, csak egy kalandkereső, felelőtlen egyén.

Nem érdemel meg Téged! Valahogy ki kellene ábrándulnod belőle. Ne engedd, hogy használati tárgyként kezeljen!!!

Én is határozottan "jegeltem" a szexuális tevékenységet a jelenlegi kapcsolatomban és a hétköznapi eseményeket helyeztem előtérbe.

2023. márc. 7. 08:47
 9/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, hiszen nem lehetséges több milliárdnyi férfivel elbeszélgetni erről.

Akikkel igen, ott történt olyan, hogy 5-6 évig csak szex volt és laza programok, nekem panaszkodott, hogy nem is tetszik neki ez a nő, nem jelent semmit, aztán meg elvette, gyerekeik vannak.

2023. márc. 7. 08:48
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Van egy idegen ember...meglátod megtetszik...hamar eldől, hogy vonzó e vagy sem...

És elsőre azt a naagy szerelmet sokan összekeverik azzal, hogy nagyon vonzódnak a másikhoz nagyon akarják, sőt akár le akarják már tépni a ruháját...

"szerelem első látásra" ez valóban nincs minden alkalommal, ritka, vagy ahogy írtam inkább csak vonzódás.

ÉS nem is alakul ki mindenkinél, És az, hogy kiderüljön mit érzünk a másik iránt ahhoz olykor idő kell.

Megismerni a másikat.

A másik véglet...te vagy életem szerelme 2 hét után, vagy 2 nap után, te más vagy...veled jobb...ez olyan igazi...aztán megdug és elhagy...

2023. márc. 7. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!