Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi nem szerelmes a nobe, akkor mar kesobb sem lesz az?

Figyelt kérdés

Ha egy no nagyon szerelnes a ferfiba, de ez nem viszonzott, akkor eselye sincs, hogy a ferfi meggondolja magat? :(

Es ha a no idokozben eler dolgokat az eletben, pl lesz vallalkozasa, utazgat ide oda, akkor sem fog kelleni a ferfinak?

2023. márc. 7. 08:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz tole ilyen tavolsagbol? A jozan esz alapjan is azt valasztja az ember tarsnak, aki elerheto. Ha evente egy-ket alkalommal talalkoztok, nem is ismeritek egymast. Te pedig csak pazarolod az eveidet valakire, aki elerhetetlen. Miert nem keresel olysn part, akivel legalabb megismerni van lehetosegetek egymast, es nem tobb ezer km-re van toled.
2023. márc. 7. 09:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

10 éve volt rá hogy megismerjen és megszeressen. De mivel ritkán találkoztok ebből is látszik, hogy részéről nem is volt meg a szándék arra hogy mélyebben megismerjen. És ha csak egy alkalmi szexpartner vagy neki, abból nem fog tudni annyira megismerni hogy beléd szeressen.

Ha a pasasban meglett volna az akarat akkor már komolyabb szándékkal közeledett volna feléd. De benne a szexen kívül más akarat nincs, és ha 10 évig nem is volt már nem hinném hogy lesz.

Én egyszer évekig vártam valakire hátha nagyon szerelmes lesz belém, de nem lett. Mi napi szintű kapcsolatban voltunk egymással (szex is volt folyamatosan) éveken keresztül. Minden más téren is jól megértettük egymást, hasonló értékrend stb....és...mégsem volt belém szerelmes az illető, pechemre én belé igen. Vége is lett az egésznek, mert rá aztán várhattam volna életem végéig. Ő azóta sem találja az "igazit", pedig veszettül keresi.

2023. márc. 7. 09:48
 13/28 anonim ***** válasza:

A józan ész alapján igen, olyat kellene választanunk, aki közel van, akivel kölcsönös az akarat, aki korban illik, aki minden egyéb téren hozzánk hasonló.

De a szerelem máig megfejthetetlen irracinoláis sejtszintű biokémiai kavargás, hát ennek megfelelően választanak az emberek leginkább. Aztán másodjára, sokadjára már esetleg megfontoltabban.

2023. márc. 7. 09:55
 14/28 anonim ***** válasza:
Oke, de akivel 10 ev alatt nem jott ossze, azzal valoszinuleg mar nem is fog. Ilyenkor a jozan esznek felul kell emelkedni az erzelmeken.
2023. márc. 7. 10:02
 15/28 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2023. márc. 7. 10:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Mindenki maga dönti el, hogy hogyan szúrja el az életét.
2023. márc. 7. 10:23
 17/28 anonim ***** válasza:
10 év alatt bármikor összejöhetett volna veled, de nem tette, mert csak egy állandó lyuk a pozíciód az életében. Nem fog beléd szeretni, mert te sem szereted önmagad. Mit szeressen rajtad úgy kajakra e tény függvényében?
2023. márc. 7. 10:26
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez nagy igazság, amit a 17-es mond. Ha valaki nem tiszteli, nem szereti önmagát, megengedi, hogy használják, átlépjék a határait (most ezt csak általánosságban írom), akkor mások is így fognak vele bánni. Ezt nekem is meg kellett tanulnom.
2023. márc. 7. 10:28
 19/28 anonim ***** válasza:
Egy faszi sose lesz azért szerelmes nőbe mert utazgat 😆
2023. márc. 7. 10:29
 20/28 anonim ***** válasza:

jezusom, ez a csaj, belemegy szexbe, hátha belemegy komoly kapcsolatba.

hülye vagy, már bocs

2023. márc. 7. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!