Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi nem szerelmes a nobe, akkor mar kesobb sem lesz az?
Ha egy no nagyon szerelnes a ferfiba, de ez nem viszonzott, akkor eselye sincs, hogy a ferfi meggondolja magat? :(
Es ha a no idokozben eler dolgokat az eletben, pl lesz vallalkozasa, utazgat ide oda, akkor sem fog kelleni a ferfinak?
10 éve volt rá hogy megismerjen és megszeressen. De mivel ritkán találkoztok ebből is látszik, hogy részéről nem is volt meg a szándék arra hogy mélyebben megismerjen. És ha csak egy alkalmi szexpartner vagy neki, abból nem fog tudni annyira megismerni hogy beléd szeressen.
Ha a pasasban meglett volna az akarat akkor már komolyabb szándékkal közeledett volna feléd. De benne a szexen kívül más akarat nincs, és ha 10 évig nem is volt már nem hinném hogy lesz.
Én egyszer évekig vártam valakire hátha nagyon szerelmes lesz belém, de nem lett. Mi napi szintű kapcsolatban voltunk egymással (szex is volt folyamatosan) éveken keresztül. Minden más téren is jól megértettük egymást, hasonló értékrend stb....és...mégsem volt belém szerelmes az illető, pechemre én belé igen. Vége is lett az egésznek, mert rá aztán várhattam volna életem végéig. Ő azóta sem találja az "igazit", pedig veszettül keresi.
A józan ész alapján igen, olyat kellene választanunk, aki közel van, akivel kölcsönös az akarat, aki korban illik, aki minden egyéb téren hozzánk hasonló.
De a szerelem máig megfejthetetlen irracinoláis sejtszintű biokémiai kavargás, hát ennek megfelelően választanak az emberek leginkább. Aztán másodjára, sokadjára már esetleg megfontoltabban.
jezusom, ez a csaj, belemegy szexbe, hátha belemegy komoly kapcsolatba.
hülye vagy, már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!