Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy ilyen emberről? Mentális beteg?
Azért a sztori elég meredek, hogy valaki felvágja a torkát. Én nem lennék ilyennel. Mi van, ha éjjel a másikét vágja föl?
Ez a nő mindent irányítani akar, azt hiszi ő a világ közepe. Ha nem sikerül, akkor zsarol. Az, ha ő meghal, annak semmi értelme nincs, ezzel senkit nem büntet, eleve saját magát hozta függő helyzetbe a másiktól.
Sok ember felelősnek érezheti magát ilyenkor, de összejönni újra a csajjal én biztos nem mernék.
Szerintem keress mást, ha ez a kérdés.
Senkit nem hülyéztél le, csak nem tarto dépeszűnek. True, de azér tlásd be, erősen rokonértelmű a kettő:D
És félreértesz. A francom sem akarja meggyógyítani a másikat, a párkapcsolat nem terápia. Épp ezért mondtam, hogy feltétel, hogy menjen terápiára. Nem én akarom meggyógyítani, de ha szeretem és a betegsége ellenére is jó vele, akkor nem bánom, ha vele vagyok, amíg meggyógyul.
Nekem is van betegségem ami nehézségeket okoz a mindennapi életben és páromnak alkalmazkodnia kell. Dehát ez a fuckin szeretet lényege, hogy valamivel együtt vagy akár annak ellenére is vele akarsz lenni.
De ismétlem, kell hozzá a csaj részéről is belátás és változni akarás. Ha ez nincs meg, akkor én sem akarnék vele lenni. Nem azért, mert jaj, beteg, haenm azért, mert nem hajlandó elismerni, hogy beteg. Ez pedig a jövőt teszi kiszámíthatatlanná.
-ő is beteg,
- magát hibáztatja, fel, hogy
csinál magával valamit
-szerelmes.
"Komolyan, a férfiak nagy részénél baj van a toronyban. Ilyen nővel gond nélkül összejöttök, a sikeres nőktől meg megijedtek. What..?"
Ezek a férfiak nem lenének az eseteid , elvontak es nem jokepuek legtobbszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!