Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intő jel, ha azt mondja a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intő jel, ha azt mondja a nő, hogy fizikai erőn kívül semmiben sem ismeri el a férfiakat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, kijelenti határozottan, hogy nem okosabbak, nem logikusabbak a nőknél és soha nem fogja másképp gondolni.

Én igazából nem is várom el, hogy alacsonyítsa magát a férfiak alá, de valamiért mégis nyugtalanít, hogy ilyet kijelent.

2023. márc. 1. 14:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne intő jel, hogy reálisan látja a férfiakat?? Inkább neki legyen intő jel, hogy neked ez intő jel és tiplizzen!
2023. márc. 1. 15:32
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Miért volna intő jel, igaza van. Az az intő jel, hogy egyes férfiak ezen képesek vérig sértődni, de közben váltig állítják, hogy teljes egyenlőség van. :D
2023. márc. 1. 15:38
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Ezt én is mindig kijelentem, nem gondoltam, hogy valakinek problémát jelenthet.
2023. márc. 1. 16:09
 24/30 anonim ***** válasza:
90%

"de valamiért mégis nyugtalanít, hogy ilyet kijelent."

Azt a valamit magadban keresd, ott lesz a hiba ami miatt nyugtalanító a számodra, hogy egy nő nem tartja okosabbnak, logikusabbnak, stb a férfiakat.

2023. márc. 1. 16:18
 25/30 anonim ***** válasza:
2%

Megfordítom: ti mit szólnátok, ha a férfi ezt magától felhozná és külön nyomatékosítaná ismerkedéskor? Egy kicsit sem lenne gyanús, hogy csak magát akarja fényezni, vagy be akar nyalni?

Annak, hogy ki hogyan viszonyul a nemekhez, általánosságban kéne kiderülnie a beszélgetésekből, tettekből stb. - nem pedig derült égből kinyilatkoztatások útján. Szóval megértem a kérdezőt, hogy amikor valaki ennek külön szükségét érzi, ott valami gyanús.

2023. márc. 1. 16:43
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
Egészséges férfi nem vekeng állandóan ilyen szavakon hogy femináculás és társai. Nincs jobb dolgod? Munka? Házimunka? Sport? Hobbi? Femináculáson merengeni, életképtelen filozófuska.
2023. márc. 1. 17:31
 27/30 anonim ***** válasza:
95%

25

Az kimaradt a kérdésből, hogy ezt a lány magától hozta fel, vagy a kérdező feszegette a témát.

2023. márc. 1. 17:34
 28/30 anonim ***** válasza:
67%

Szia,

34 éves nő vagyok. Nekem is hasonló a véleményem. Ez nem azt jelenti, hogy minden férfit leírok, de a többségét igen. Miért? Mert csalódtam bennük emberileg, nem érzem azt, hogy lenne érzelmi intelligencia, őszinte szeretet és hűség bennük. Akikkel én találkoztam, a kivételnek tisztelet. És idővel annyira eleged lesz, hogy bizony kicsúsznak ilyen mondatok. De ez nem jelenti azt, hogy megtörhetetlen fallal venném körül magam.

2023. márc. 1. 19:20
 29/30 anonim ***** válasza:
94%
Ezt én is simán kijelentem bizonyos személyekről, és tökmindegy milyen neműek. De az biztos hogy senkire nem nézek fel azért mert az lóg a lába között ami nekem nem. Egyetértek, helyből csakis a testi ereje miatt "több" nálam egy férfi. Nekifutásból meg akkor több ha okosabb. Van sok ilyen SZEMÉLY. De nem automatice azért mert farka van és nálam többet költ borotvára és hajnövesztő szerekre.
2023. márc. 1. 19:28
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Még a fizikai erőt is megkérdőjelezném egy, két pasinál 😂
2023. márc. 1. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!