Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intő jel, ha azt mondja a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intő jel, ha azt mondja a nő, hogy fizikai erőn kívül semmiben sem ismeri el a férfiakat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, kijelenti határozottan, hogy nem okosabbak, nem logikusabbak a nőknél és soha nem fogja másképp gondolni.

Én igazából nem is várom el, hogy alacsonyítsa magát a férfiak alá, de valamiért mégis nyugtalanít, hogy ilyet kijelent.

2023. márc. 1. 14:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Miért nyugtalanít?

Ezen kéne inkább aggódj.

2023. márc. 1. 14:17
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem a férfiakAT nem ismeri el, hanem a férfiak FELSŐBBRENDŰSÉGÉT. Csak hogy tudd, kérdező, mi az, amin könnyedén átsiklottál.
2023. márc. 1. 14:19
 3/30 anonim ***** válasza:
6%
Ne érdekeljen amit mond mert nem támasztja alá.
2023. márc. 1. 14:21
 4/30 anonim ***** válasza:
94%
Én is nyugtalankodnék, ha a férjem azt gondolná, hogy a fizikai erején kívül több nálam, pl okosabb vagy logikusabb.
2023. márc. 1. 14:21
 5/30 A kérdező kommentje:
Nagyon is jól értettem. Azért nyugtalanít, mert ez ilyen femináculás felvezetése szokott lenni. Egészséges nő nem szokott odáig eljutni, hogy ebben egyáltalán szavakkal állást foglaljon, mert nincsenek frusztrációi, az ő egyenrangúsága adott és természetes mindenkinek és ezt tudja is.
2023. márc. 1. 14:25
 6/30 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is red flag.
2023. márc. 1. 14:30
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

De tényleg, milyen világ az, ahol holmi nők, mint pl én is, állást foglalnánk, na pláne szóban... :))

Hálaistennek neked, hímsovi barátom, nem lesz nőd sose, ez a veszély nem fenyeget.

2023. márc. 1. 14:31
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
Inkább az az inrő jel, hogy te megkérdezed azt, hogy valakit el kéne ismerni csak azért, mert farka van.
2023. márc. 1. 14:38
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

#5:

Igen, intő jel. Ez a nő nem fog körbeugrálni, nem főz neked minden vasárnap húslevest, nem fog utánad ganézni, viszont elvárja, hogy szex közben okozz neki is orgazmust. Nem neked való. Nem fogod tudni teljesíteni az elvárásait.

2023. márc. 1. 14:39
 10/30 anonim ***** válasza:
74%

"Egészséges nő nem szokott odáig eljutni, hogy ebben egyáltalán szavakkal állást foglaljon, mert nincsenek frusztrációi, az ő egyenrangúsága adott és természetes mindenkinek és ezt tudja is."

EZzel mondjuk egyetértek. Hogy jött elő ez a téma? ha te hoztad fel, akkor érthető teljesen a válasza, ha viszont magától kezdett bele, az furcsa. Én sem kezdek el ilyen mondani senkinek csak úgy, pedig így gondolm.

2023. márc. 1. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!