Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intő jel, ha azt mondja a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intő jel, ha azt mondja a nő, hogy fizikai erőn kívül semmiben sem ismeri el a férfiakat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, kijelenti határozottan, hogy nem okosabbak, nem logikusabbak a nőknél és soha nem fogja másképp gondolni.

Én igazából nem is várom el, hogy alacsonyítsa magát a férfiak alá, de valamiért mégis nyugtalanít, hogy ilyet kijelent.

2023. márc. 1. 14:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
7%

5: "Egészséges nő nem szokott odáig eljutni, hogy ebben egyáltalán szavakkal állást foglaljon, mert nincsenek frusztrációi"

Erről van szó.

Abszolút kizáró ok lenne nálam párkapcsolatnál egy ilyen megjegyzés.

2023. márc. 1. 14:41
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

"femináculás"

EZ meg mi? Talán hogy ugyanúgy dolgozva nem fog kiszolgálni?

2023. márc. 1. 14:42
 13/30 anonim ***** válasza:
11%

#12 Amikor valaki a nap minden percében kényszeresen azon pörög, hogy hol talál potenciálisan női hátrányként is értelmezhető jelenséget ami ellen hadakozhat, miközben igazából olyan nagyon azért nem viseli szívén a nőtársai sorsát, hanem legfőképp egy pótcselekvés a saját szorongásai kompenzálására és a hétköznapi frusztrációinak a levezetésére.

Igazából minden irányzatban, mozgalomban találni hasonló ilyen beállítottságú embereket, és elég gyötrelmes velük közösen időt eltölteni.

2023. márc. 1. 14:55
 14/30 anonim ***** válasza:
53%
#10-es meg sem fogalmazhatta volna jobban. Tartalmilag én is teljesen egyetértek a kijelentéssel, na de miért volt olyan fontos mindenképp hangoztatni? Ezért lenne jó tudni a kontextust.
2023. márc. 1. 14:56
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

"az ő egyenrangúsága adott és természetes mindenkinek és ezt tudja is."

Ez nem igaz. Persze hivatalos értelemben az, de a hétköznapi élet elég sok területén még mindig megélik a nők rendszeresen (főleg férfiak részéről), hogy nem kezelik őket egyenrangú emberként. A nőknek ez a világ egész egyszerűen még mindig nem elég biztonságos, aki ezt nem látja, az beszélgessen nőkkel, olvassa el nők beszámolóit arról, hogy milyen ebben a világban nőként egyszerűen csak létezni.

2023. márc. 1. 15:00
 16/30 anonim ***** válasza:
2%
#15 ez teljesen oké, de mondjuk ezzel nyitnál egy randi első öt percében?
2023. márc. 1. 15:01
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
#16 Nem, nyilván nem.
2023. márc. 1. 15:04
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Lehetséges, hogy életében akadt olyan férfi, aki alsóbbrendűnek tartotta őt és ezért mondta.
2023. márc. 1. 15:08
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
Hol irta a kerdezo, hogy ezzel nyitott a no a randin? Meg ha igy is tett, valszeg o tesztelte a kerdezot, amin jol el is bukott. De ezerszer valoszinubb, hogy valaminek a kapcsan szoba kerult, emberek altalaban nem ugy beszelgetnek, hogy valaki csak ugy random a semmibol kijelent valamit.
2023. márc. 1. 15:10
 20/30 anonim ***** válasza:
15%
19-es, ha valaki engem tesztelni akar a randin, akkor máris ő bukott el énnálam. Függetlenül attól, hogy az ő debil tesztje szerint én megfeleltem-e vagy sem.
2023. márc. 1. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!