Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az, hogy kapcsolat után a kidobó fél barát/ismerős maradna a másikkal; és van-e ennek jelentősége?
Figyelt kérdés
Amennyiben a másik fél is belemegy és nem ez a letiltás és 'soha többet nem látlak'-kal végződik. Ti hogy álltok ehhez, és melyik a jellemzőbb?2023. febr. 28. 19:40
1/8 anonim válasza:
Számomra ha kidob azt jelenti nem akar tőlem semmit, úgyhogy nem könyörögnék, nem tennék ajánlatot miszerint azért még nem kell, hogy ne szóljunk egymáshoz, barátok lehetünk és társai, mert egyszerűen nem kellek tovább.
Vége van? OK, Isten veled!
2/8 anonim válasza:
Nem maradnék ismerőse, felesleges. Nincs szükségem ellentétes nemű barátokra, "csak" társra.
3/8 anonim válasza:
Nekem konnyebb a szakítás ha vannak még benne ilyen lecsnegő levezető szakaszok és nem hirtelen szunik meg a másik, mint aki meghalt.
Ha nem szerettem, akkor viszont mindegy latom e vagy nem.
4/8 anonim válasza:
Velem bárki maradhat kapcsolatban. Nincs jelentősége.
5/8 anonim válasza:
Én szeretem ezt rövidre zárni, elvágom a szálakat.
N
6/8 anonim válasza:
Szerintem szakítás után jobb ha addig nem beszélnek a felek amíg teljesen kiheverik.
Ellenkező esetben a végtelenségig nyújtják a folyamatot.
7/8 anonim válasza:
#6 vagyok. Ha engem dobnának ki, velem szánalomból nem kell beszélgetni. Vagy azért hogy talonban tartson.
8/8 A kérdező kommentje:
Engem másfél hónapja dobtak ki de a kérdésemnek már nincs is jelentősége, mert azóta sem nyitotta meg a legutolsó üzenetemet, ami csak egy reakció volt az üzenet formájú kidobásra
2023. ápr. 20. 14:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!