Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom exe terhes és barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom exe terhes és barátomat hibáztatja. Hogy állítsuk le?

Figyelt kérdés

Barátom exe 17 éves, jövőre érettségizik. Miután megtudta, hogy a barátom túllépett rajta (amúgy sem volt nehéz, 3 hónapig voltak együtt, számomra ez nem is ex, csak kavarás... Barátom mondja exnek) ő elhatározta, hogy babát szeretne, mivel meg akarta mutatni ő mennyire érett. Ugyanis zavarta, hogy én idősebb vagyok (24, barátom 22),dolgozok, mellette tanulok és hát ő mennyivel jobb nálam (szerinte, engem nem érdekelt sose), meg érettebb is ő gyereket akar, mert a gyerek apjával milyen jól ellesznek, hiszen most fog érettségizni, majd dolgozni fog és el tudja látni a "családot". Csak miután kiderült, hogy terhes és nagyjából a 10.hétben mondta el a gyerek elhagyta, nem vállalja a felelősséget, most meg a barátomat és a családját zaklatja, hogy ez az ő hibája, mivel 1 éve szakítottak és az első szerelme volt, akiben nagyot csalódott és a gyerek is miatta lett...

Engem nyilván nem érdekel hol és hogyan teszi tönkre az életét, szinte mindenhonnét tiltottuk, hogy ne lépjen velünk kapcsolatba, de nemrég meg az anyja szállt rá barátom szüleire, hogy mekkora törést okozott a lány életében...

Konkrétan nem tudok mit/hogyan reagálni erre, érdekel is, meg nem is az ügy, mert attól még zaklat minket, annak ellenére, hogy közünk sincs hozzá, másrészt meg lezsarom, mert semmi közöm hozzá, nem is egy helyen lakunk, barátomat se érdekli, de a sok üzenet zavarja őt is.

Nem válaszolunk az üzeneteire, dúljon-fúljon csak magában, de ugyanúgy zaklat. Hogyan lehetne leállítani?

2023. febr. 28. 18:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Azért hibáztatja, mert megsértette a barátod, trauma érte szerinte. Miatta akart anya lenni blabla. Beteg a fejére. Ha nem hagyja abba jelentsd fel és kész, abból majd tanul.
2023. febr. 28. 19:38
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Ja, oké. Mondjuk ha érthetően leírnád... de le kellett pontozni nullára.
2023. febr. 28. 19:41
 13/32 anonim ***** válasza:
72%
Meg kell mondani a szülőknek hogy sajnálja de nem tőle van a gyerek erre ő felelősséget nem tud vállalni, 12. Hétig el lehet vetetni, de 18 év alatt meg kell érdeklődni egy nőgyógyász!!!-tól hogy veszik el, hogy ki vállalja el akar 12. Hét után, mert elvileg el lehet, gyakorlatilag többségnek akkor már nincs hozzá szive…. Szóval hajrá.
2023. febr. 28. 19:42
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Erről sokkal inkább a szülők tehetnek, és meg kell mondani, hogy ha kell, zárják ketrecbe, de állítsák le, mert a rendőrséget és a gyámügyet is rájuk szabadítod.
2023. febr. 28. 19:54
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
#12 tök érthetően le volt írva🤦‍♂️
2023. febr. 28. 19:55
 16/32 A kérdező kommentje:
#15 köszönöm! Mindent leírtam fentebb is, szinte feleslegesen írtam plusz 5 hozzászólást... Maximum azt írtam le egyszer, még a bevezetőben, hogy miután megtudta, hogy együtt vagyunk, akkor jött ezzel az anyaság témával. Biztos úgy volt vele, hogy ezzel mutatja meg mennyivel érettebb nálam, csak jött a pofára esés és mi vagyunk a hibásak... És még anya is adja alá a lovat...
2023. febr. 28. 20:05
 17/32 A kérdező kommentje:
Még a 15-nek! A "mindent leírtan fentebb is" az nem neked szólt, csak egy megerősítés volt a válaszodra, hogy igen, leírtam bővebben és köszönöm, hogy ezt te is leírtad!
2023. febr. 28. 20:06
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Meg kell mondani a kedves szülőknek, hogy a lányukat pszichológushoz kellett volna küldeni, ha akkora traumaként élte meg a dolgot, nem pedig hagyni védekezés nélkül szexelni. Talán pár pszichológusnál töltött óra után felfogja, hogy az ember a saját döntéseiért felel. Például, hogy teherbe esik direkt 17 évesen, mindezt ráadásul úgy, hogy meg sem kérdezi a partnert, hogy akarja-e. Most már inkább kezdjen el berendezkedni az egyedülálló anyaságra, ahelyett, hogy másokat hibáztat. Egyébként ezzel visszakanyarodva: oké, hibáztatják, traumát okozott, és mit akarnak? A gyerek nem a párodé, egy erőltetett bocsánatkérést kaphatnak, ha nagyon ragaszkodnak hozzá, de a többi dologért legyenek kedvesek a gyerek apját felkeresni, aki ezek után egy életre megtanulja, hogy húzzon gumit... 🙄
2023. febr. 28. 20:07
 19/32 anonim ***** válasza:
10%
Barátod ha már teherbe rakta ,akk9r vállalja a felelőséget.. milyen undorito az ilyen pali ak8 , hagyja hogy ne ismerje őt a saját gyereke soha ??
2023. márc. 1. 00:17
 20/32 A kérdező kommentje:

19-es

Ugorj neki még egyszer🤦‍♀️

2023. márc. 1. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!