Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi haszna van egy nőnek abból, hogy egy ismeretlennek azt hazudja, hogy terhes, és rossz a párkapcsolata?
2 hónapig beszélgettem egy nővel, rám írt, hogy ismer engem, és mivel olyan várost mondott, ahol voltunk már nyaralni, és ott beszélgettem is egy nővel, akire már nem emlékszek, ezért elhittem.
Eleinte átlagos dolgokról beszélgettünk, semmi komolyról, majd írta, hogy rossz a párkapcsolata, leírta, mi a baj. Aztán meg pár hétre rá írta, hogy terhes. Vacilált, hogy mi legyen, nekem megírta a gondolatait, érzéseit, kért tanácsot, stb. Végül elvetette a babát. Ugyanúgy beszélgettünk továbbra is. Majd az egyik ismerősömnek mondtam, aki 1 településsel arrébb lakik, mint ez a nő, hogy kivel beszélgetek. Erre mondta, hogy biztos engem is szédít valami hülyeséggel, mert kitalált párkapcsolati problémákról ír, közben meg még párkapcsolata sincs meg semmi.
Pénzt, ruhát, semmit nem kért. Akkor ez miért jó?
Rákérdeztem és letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!