Terhes lettem, a gyerekeim apja ott akarja hagyni a családját, ebből kisülhet valami jó is?
Az én apámnak már volt 1 lánya mikor megismerte anyámat. 10 évig jártak együtt titokban, ezalatt apámnak született még 1 lánya (akarata ellenére). Aztán anyukám választás elé állította, hogy vagy elválik, vagy ő továbblép, mert gyereket szeretne és benne van a korban.
Apám elvált és otthagyta a nővéreimet. Aztán feleségül vette anyámat majd megszülettem én és 4 évre rá a húgom.
Apám haláláig együtt voltak, 10 éve halt meg.
Mi nem ismerjük az előző feleségét (elvileg még mindig haragszik, pedig eltelt 35 év), a nővéreimmel jóban vagyunk.
Úgyhogy elvileg elsülhet jól is... Nagyon sok függ attól, hogy hogyan kezelik az egyes szereplők a dolgot a történetben.
Tanult meg, szeretőből feleség lehetsz, de gondold végig, hogy nem jutsz-e majd te is oda, hogy melletted lesz szerető.
Mondjuk az is sokat elárul, hogy szetraktad neki és még gyerek is lett belőle…
Ha annyira akart volna téged, először otthagyta volna a feleséget és utána kezdett volna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!