Terhes lettem, a gyerekeim apja ott akarja hagyni a családját, ebből kisülhet valami jó is?
Hát félig-meddig lett happy end.
Azért nem írtam sokáig, mert elhúzódott.
Fél egy fele hazament, a gyerekek nem voltak otthon, és elmondta neki, hogy másfél éve viszonyunk van, viszont azt nem, hogy terhes vagyok, mert a nő még nem állt rá készen. Kiborult, tört-zúzott. Elkezdte bepakolni a ruháit, mire a nő odament és belelépkedett a bőröndbe, meg elszakította 2 ruháját, lehúzta az asztalterítőt meg az ágyról is lecibálta ami rajta volt.
Hatalmas nagy veszekedés volt, a felesége üvöltözött, teljesen kikelt magából. Ezért nem mondta el neki, de most meg azon idegeskedhetek, hogy mikor fogja neki elmondani. 9 hetes terhes vagyok, nem fogjuk tudni se így, se úgy eltitkolni, hogy mikor fogant, mert még ha 4-5 hetes lennék, talán be tudnánk adni, hogy koraszülött, de így, hogy 9 hetes vagyok, nem sok értelme lenne, meg hát nem is akarom kiszépíteni a dolgot.
Haragszok rá, amiért nem mondta el a feleségének, hogy állapotos vagyok, mert így megúsztuk volna egy cirkusszal. Most egy fesztivál helyett kettő lesz. De itthon lesz a harmadik, mert ezzel a húzásával felidegesített.
Most beszél a nagyobbik lányával a történtekről, nem tudom, hogy hogy fogadja majd/hogy fogadta, aztán pedig jön hozzám. A legkisebbet meg hívta az anyja még akkor, amikor eljött onnan a párom.
Én vagyok az a nő, aki februárban írt ki kérdést ugyanerről a helyzetről, csak az érem másik oldaláról.
Én egyszerre tudtam meg a megcsalást és a zabigyereket is. Ezzel, hogy nem egyszerre mondta el, csak magatok alatt vágta a fát. Sőt, már rögtön ugrasztotta a legkisebb gyerekét is, itt kő kövön nem marad. Itt olyan perek lesznek, mint a huzat.
Én nem is hepciáskodok, meg verem le máson a terhességet, szülést.
Te jöttél azzal, hogy 3 gyereket szült, a férfi meg sármosba nyomja. Ki kényszerítette a szülésre? És honnan tudod, hogy hogy néz ki?
Könnyű a szeretőt hibáztatni. Én nem csináltam semmi rosszat, nem én ígértem a nőnek meg a gyerekem apjának hűséget, ők fogadtak egymásnak! Ők ketten a hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!