Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom exe terhes és barátomat hibáztatja. Hogy állítsuk le?
Barátom exe 17 éves, jövőre érettségizik. Miután megtudta, hogy a barátom túllépett rajta (amúgy sem volt nehéz, 3 hónapig voltak együtt, számomra ez nem is ex, csak kavarás... Barátom mondja exnek) ő elhatározta, hogy babát szeretne, mivel meg akarta mutatni ő mennyire érett. Ugyanis zavarta, hogy én idősebb vagyok (24, barátom 22),dolgozok, mellette tanulok és hát ő mennyivel jobb nálam (szerinte, engem nem érdekelt sose), meg érettebb is ő gyereket akar, mert a gyerek apjával milyen jól ellesznek, hiszen most fog érettségizni, majd dolgozni fog és el tudja látni a "családot". Csak miután kiderült, hogy terhes és nagyjából a 10.hétben mondta el a gyerek elhagyta, nem vállalja a felelősséget, most meg a barátomat és a családját zaklatja, hogy ez az ő hibája, mivel 1 éve szakítottak és az első szerelme volt, akiben nagyot csalódott és a gyerek is miatta lett...
Engem nyilván nem érdekel hol és hogyan teszi tönkre az életét, szinte mindenhonnét tiltottuk, hogy ne lépjen velünk kapcsolatba, de nemrég meg az anyja szállt rá barátom szüleire, hogy mekkora törést okozott a lány életében...
Konkrétan nem tudok mit/hogyan reagálni erre, érdekel is, meg nem is az ügy, mert attól még zaklat minket, annak ellenére, hogy közünk sincs hozzá, másrészt meg lezsarom, mert semmi közöm hozzá, nem is egy helyen lakunk, barátomat se érdekli, de a sok üzenet zavarja őt is.
Nem válaszolunk az üzeneteire, dúljon-fúljon csak magában, de ugyanúgy zaklat. Hogyan lehetne leállítani?
Ha tényleg tőle van akkor egy apasági teszt után a barátod megszívta!
Így jár aki csak dugni tud!
Jó buta lány.
Ha megszüli, köteles lesz a saját gyerekét segíteni.
Nem a barátomtól van, vagy 1 éve nem is beszéltek...
Az előző faszijától, akivel 1 éve sincsenek együtt. Vagyis voltak, mert a gyerek elhagyta. Azzal zaklat mindenkit, mivel 1 éve a barátom megbántotta valamivel és szakítottak, amit a kislány mondott ki, hogy ez őt akkora traumaként érte meg az, hogy túllépett rajta a barátom, hogy ő anyukásat akart játszani... Csak hát a vérszerinti apa dobbantott és még így is barátomat okolja. Persze nem veszünk róla tudomást, de a folyamatos üzenetek zavaróak
Amúgy se az eszéről híres, a tanulással is bajai vannak, de nem hajlandó beismerni és a szülők támogatják abban, hogy rendes iskolában tanuljon, ahelyett, hogy olyan iskolába küldenék, ahol fejleszthető lehetne a lány.
Ja, az anyja is barátomat hibáztatja, hogy a kislánykája mennyire traumatizva van... A semmire😅
Nem azzal zaklatja, hogy ő az apja. Sehol se írtam ilyet.
Barátomat hibáztatja azért, mert terhes és a volt palija (akivel együtt volt hónapokig) elhagyta, mert az nem akarja a gyereket... De elvetéltetni, meg lehet ki is csúszott az időből. Nem tudja mit tegyen és még az anyja is a barátomat hibáztatja, mert 2022 februárjában összevitatkoztak, ami miatt a csaj szakított vele és az "traumatizálta". Ezellen nem tudunk mit tenni, csam azt, hogy tiltjuk és figyelmen kívül hagyjuk az üzeneteket.
Miért a barátodat hibáztatják, segített a másik férfinek betenni vagy mi?
Nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!