Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem menne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem menne ez?

Figyelt kérdés

A volt barátom több nőt tartott szexre, akiket bármikor előszedhetett, még egy szál virágot sem kellett nekik vegyen, nem is akart es nem is lett volna miből.

Ezek a nők javarészt házasok voltak, vagy középkorú elváltak, akiknek a barátom csak szexre kellett.

1 kérdésem van:

A pasikat akiket eddig ismertem, ha szexkapcsolatokba bonyolódnák velük, biztos vagyok abban, hogy nem tűrnék el, ha en rájuk rontanák szexért, mikor nekem passzol,(ahogy a baratom csinalta a nőkkel) nem tűrnék, es lehet egyszer kétszer menne, de utana sértve éreznék magukat, hogy csak akkor jövök amikor nekem passzol, ha éjjel 3 kor hívnám őket el küldenének melegebb éghajlatra

A volt baratom pedig ezeket a nőket akar ejjel is igénybe tudta venni, neki mikor úgy állt fel. Ha kellett reggel 7-8 tól, ha epp akkor tudott szabadulni tőlem.

A nők várták röhögve, h engem lerázzon. Utana fogadták

Neki ez miert ment így ?

2023. febr. 28. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ők is gerinctelenek.
2023. febr. 28. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolatban lévő nőkről van szó, ugyanolyan gerinctelenek, mint a pasid. Folt a zsákját.
2023. febr. 28. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők is csak szexelni akartak egy jót, más nem érdekelte őket.
2023. febr. 28. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem azon gondolkodsz, hogy ment neki, hogy találjon egy ilyen hülyét(téged), aki mellé bármilyen nő után visszabújhat az ágyba, annyi szeretőt tarthat mellette, amennyit csak akar, úgyis mindent eltűr. A nőknek legalább annyi eszük volt, hogy csak azt vették ki belőle, ami nekik is jó, a semmiért nem adtak semmit, ellentétben veled.
2023. febr. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!