Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem menne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem menne ez?

Figyelt kérdés

A volt barátom több nőt tartott szexre, akiket bármikor előszedhetett, még egy szál virágot sem kellett nekik vegyen, nem is akart es nem is lett volna miből.

Ezek a nők javarészt házasok voltak, vagy középkorú elváltak, akiknek a barátom csak szexre kellett.

1 kérdésem van:

A pasikat akiket eddig ismertem, ha szexkapcsolatokba bonyolódnák velük, biztos vagyok abban, hogy nem tűrnék el, ha en rájuk rontanák szexért, mikor nekem passzol,(ahogy a baratom csinalta a nőkkel) nem tűrnék, es lehet egyszer kétszer menne, de utana sértve éreznék magukat, hogy csak akkor jövök amikor nekem passzol, ha éjjel 3 kor hívnám őket el küldenének melegebb éghajlatra

A volt baratom pedig ezeket a nőket akar ejjel is igénybe tudta venni, neki mikor úgy állt fel. Ha kellett reggel 7-8 tól, ha epp akkor tudott szabadulni tőlem.

A nők várták röhögve, h engem lerázzon. Utana fogadták

Neki ez miert ment így ?

2023. febr. 28. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
" javarészt házasok voltak, vagy középkorú elváltak"
2023. febr. 28. 15:26
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Te is csak egy voltál a sokból. Egy lyuk, ennyi.

Csupa sértettség és dac vagy. Pedig csak a helyén kezelt a srác.

Ment, mert ott volt a biztos, és mert szxr a szxrral randizik. Ezért ment. De te még ehhez is kevés leszel.

F, 43

2023. febr. 28. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Én olyan pasival vagyok ilyen, aki iszonyatosan vonz szexuálisan, de emberileg nem tudnék vele jövő elképzelni, mert mondjuk káros szokásai vannak, keveset keres, vagy csak nem vagyunk egy hullámhosszon, érzelmi analfabéta vagy ilyesmi. Ilyentől nem várok ajándékokat meg semmit, csak szexeljünk és kész. Nekem is jó meg neki is.
2023. febr. 28. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Ja és de, te is simán meg tudnád csinálni ezt pasikkal.
2023. febr. 28. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:

F 43, nem te vagy a sertett es dacos . Gondolkoztam hogy miert lehetsz ilyen allapotban ? Ja , neked nem állnak így haptákban a nők

En a hivatalos barátnő voltam, nem egy titkos lyuk

2023. febr. 28. 15:33
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Mert gerinctelen
2023. febr. 28. 16:19
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Azért ment neki, mert egy érzéketlen barom, aki kihasznál másokat. Te legyél jobb, ne akard a példáját követni.
2023. febr. 28. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 mitől lenne kihasználás, ha nem hitegetett senkit semmi többel? Nyilván a másik félnek is elég volt csak a szex, ha belement, anélkül, hogy randizgattak volna, meg hogy bármi erőfeszítést mutatott volna a pasi a párkapcsolatért. Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy ne essen le, hogy csak szexet akar az, aki éjjel rádír, hogy “átjössz dugni?”
2023. febr. 28. 16:27
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
8-as -itt volt egy hivatalos barátnő, aki ha jól sejtem, nem egyezett ebbe bele. Őt mindenképpen kihasználta, átverte.
2023. febr. 28. 16:30
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy hogyan ment neki, nem azt kerdeztem, hogy ő hogy tudott ilyet csinalni !

HANEM HOGY HOGYAN MENT NEKI EZEKKEL A NŐKKEL, HOGY ANNYIRA FORGATTA ŐKET, AHOGY Ő AKARTA, MIERT MENTEK BELE EBBE A NŐK HOGY ENNYIRE EJJEL NAPPAL HASZNÁLHATÓAK LEGYENEK

2023. febr. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!