Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen üzenet után mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen üzenet után mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy ideje írogatok ismerkedek. Érzi és tudja is hogy bejön nekem. Ma egy ilyet írt,hogy nem akar bunkó lenni,de mostanában van néhány dolog az életében ami miatt feszült és elfoglalt. Amíg ez nem rendeződik addig nem akar belekezdeni semmibe. Nem akarja hogy azt higyjem hogy nem kedvel,csak rossz az időzítés.

Ilyen esetben mit tehetek? Hogy viselkedjek vele, lehet ebből valami még ha tényleg rendeződik a helyzete?

26F és 23N

2023. febr. 26. 00:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belőle valami. Nem tehetsz más csak vár. Addig is beszélgess vele. Ne hanyagold el.
2023. febr. 26. 00:27
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez elég OFF-szagú. Ha valaki tetszik nekem, akkor nem passzolom, akkor sem, ha vannak magánéleti gondjaim. Persze én nem vagyok nő, de na...
2023. febr. 26. 00:34
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Én a második válaszolóval értek egyet.
2023. febr. 26. 00:40
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Az a helyzet, hogy még mással szeretne dugni, reméli vele lesz valami, ha lelép a srác majd hozzád szeretne menni vigaszért.
2023. febr. 26. 02:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen mert én is olyan vagyok hogy ha bármi gond adódik rafeszulok szoeongok és nem tudok másra koncentrálni....hangulatom ingadozik...azt írják off de hidd el pl nálam ha problémák ellenére ismerkednek az lenne az igazán kiábrándult, mert borzalmas a hisztis szorongós énem:=)
2023. febr. 26. 04:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy idővel folytathatjátok az ismerkedést. Ha nem kedvelne, akkor nem magyarázkodna így. Van ilyen, hogy valaki ek összecsapnak a hullámok a feje felett és idő kell, hogy rendet tegyen, megküdjön. A kérdés inkább az, hogy te meddig várnál. Szerintem is légy megértő és időröl időre iír egy-egy üzit, hogy gondolsz rá és reméled jól alakulnak a dolgai stb. De ne vidd túlzásba, amx. Két hétben 1x
2023. febr. 26. 06:30
 7/15 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Szerintem légy vele türelmes,értékelni fogja.

Ennyiből nem kell egyből rosszra gondolni. Ha nem kedvelne nem magyarázkodna, ezt én is így gondolom mint a 6-os.

2023. febr. 26. 07:03
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem akar veled kapcsolatot. Kedvel, de nem eléggé, nem vonzódik hozzád, mint férfihez.
2023. febr. 26. 07:55
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Na ide figyelj! Nőként mondom. Összejöttem egy pasival, fevetette a randit. Nagyon bejöttünk egymásnak. Nekem közben folyamatban volt egy kisebb szájsebészeti operáció, amire azt mondtam neki, lábadozok belőle. Azt mondta nem baj, így is jó vagyok talizzunk. Mondom de aranyos vagy hogy így gondolod, de engem zavar, későbbre tegyük a talit.

Erre elhordott mindennek hogy én nem is akarom ezt az egészet, meg hogy hazudok mert nem tart hetekig egy ilyen beavatkozás és járulékai.

Szerintem meg elég egyértelmű volt az egész, hogy van egy problémám ami egy két hétig el fog tartani.

Nem tudom mitől nem lehet ezt megérteni. Igen, a pasikat állítólag semmi nem zavarja, de ha meg odamész fogatlanul hogy hello, még nekik áll feljebb hogy milyen igénytelen vagy. Nyilván nem akartam neki kielemezni hogy fogpótlás van folyamatban.

Férfiak! Tessék elfogadni hogy ha valami baja van a nőnek, akkor nem veletek van bajunk, hanem nekünk most ez a fontosabb projekt. De ugyanez volnatkozik a menstruációra. Megjön, russzul vagy, lemondasz miatta egy randit valami mondvacsinált okkal. Nem kell egyből rosszra gondolni. A nőnek is benne van a befektetett idejében hogy tartja közben a kapcsolatot veletek mivelhogy ő is akar titeket.

Tessék ezen elgondolkodni.

Kérdező! Igen, van esélyed hogy ebből lesz valami. Türelem.

2023. febr. 26. 09:02
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

9-es!

A te példád egész más, ennek a problémának belátható időn belül vége lett, amit meg is tudtál mondani, hogy mondjuk kb 2 hét. A kérdező esetében a bizonytalan távoli jövő, mindenképpen rossz előjel.

2023. febr. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!