Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy csak én gondolom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy csak én gondolom túl vagy tényleg érdeklem?

Figyelt kérdés

A történet röviden annyi, hogy a nyáron megismerkedtem egy lánnyal, aki első ránézésre megtetszett és nem is fogadta rosszul a közeledésemet, persze egy kedves és értelmes lányról van szó, aki mellesleg nagyon nyitott, szóval miért is küldene el, sőt egyszer ő jött oda hozzám. Pár nappal később bejelöltem, a jelölésemet is kb 1 hétbe telt mire elfogadta, így viszont, csak 2 héttel később írtam rá és üzenet váltások során is 4-5 nap mire válaszol valamire, egyébként látszik, hogy fent van néha, de nem 1 soros üzeneteket írunk, gondolom nem akar elhamarkodottan válaszolni, mivel megírta, hogy sajnálja, hogy mindig később válaszol, de nagyon elfoglalt. A másik opció, hogy nincs kedve és nem érdeklem, de akkor miért írna ő is több soros hosszú válaszokat és tesz fel kérdéseket a végén, így életben tartva a beszélgetést?

(Ha nem akarna bunkónak tűnni, akkor is miért foglalkozna ezzel, ha annyira "elfoglalt".)

2022. szept. 21. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Csak akkor valaszol, ha unatkozik. Nem lesz ebbol semmi
2022. szept. 21. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet belole valami csak egy kicsit nagyobb leptekben kene kozeledned fele.
2022. szept. 21. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy prioritás neki, ne képzelj bele többet....ha érdekelnéd, óránként de legalább naponta ránézne az üzenetekre....ebből nem lesz semmi
2022. szept. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!