Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerkedem egy lánnyal, még nem találkoztunk. A további sztoriról nem szeretnék írni, nem fontos a kérdésemhez.

Ugye a legtöbb ember fejében úgy él a lány - fiú ismerkedés, hogy a fiú próbálkozik a lánynál, el kezd többet érezni iránta, és nagyon szimpatikus lesz neki. Eközben amúgy lehet, hogy a lány is ugyanazt érzi, mint a fiú. Vagy nem. De erről semmit nem tud a fiú, pont ez miatt amit az előbb le írtam.

Kicsit hülyén fogalmaztam meg, de szerintem érthető mire gondolok.

Mert nyilván nekem kell kezdeményezni ilyen téren, udvarolni stb.

Szóval a kérdés lényegi része igazából az, hogy, ha a fenti logika alapján ismerkedem mondjuk. Akkor meddig mondhatom vagy gondolhatom azt, hogy van esélyem egy lánynál, és megéri próbálkozni.

Vagy mikor tudom azt mondani, hogy nem próbálkozom tovább. Anélkül az érzés nélkül, hogy azt gondoljam lehet nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy közelebb kerülhessek hozzá.

2023. febr. 25. 14:46
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
88%

Általában az egymásra fordított figyelem, idő mennyisége és minősége jó mutatója az érdeklődésnek.

Ha keres, aktív veled a beszélgetésben, vélhetően érdekled.

Ha az újabb, továbblépési lehetőségeket, mint pl a személyes találkát nézi, szintén.

Ha ezek a fentiek elmaradnak, akkor viszont jó eséllyel vagy szennyesláda vagy, vagy ugródeszka.

2023. febr. 25. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van érdeklődés felőle is, nem csak a kérdéseidre válaszolgat, hanem ő is meg akar ismerni. Illetve ha ezt követi személyes találkozás.
2023. febr. 25. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Már megint egy olyan kérdés, amiből egyértelmű, hogy a kérdezőnek halvány fogalma sincs a nonverbális jelekről (testbeszéd, hanghordozás, arckifejezések, stb.), és azok dekódolásáról. És a jelek szerint ő ezt nem tekinti problémának.
2023. febr. 25. 15:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Az utolsót is értékelem. Bár ez megint egy olyan válasz, ahol a válaszolónak nem tűnt fel egy aprócska részlete a mondatomnak.

Nem találkoztam még a lánnyal. :)

De tényleg értékelem a segítséged.

2023. febr. 25. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

“Pár hónapja ismerkedem egy lánnyal…”

Az egészben pusztán csak ennyi probléma van. Én is jártam már így aztán sok hűhó semmiért. Hiába beszélgettek és vagytok egy hullámhosszon, személyesen meg majd esetleg kibukik, hogy nincs kémia utána fogod/fogjátok igazán szarul érezni magatok. Én is beleestem már nem egyszer ebbe a hibába. Max egy hónap irkálás után kell a találkozás mert akarva akaratlanul is bele lehet szeretni online is a személyisége miatt.

Cons: ha megakarod kímélni magad egy komoly pofontól akkor felhagysz a hónapokig levelezéssel.

2023. febr. 25. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem érdemes hónapokig csak levelezni.

Akkor engedheted el, ha megtörtént a randirahívás (kifejezve azt, hogy ez randi és nem egy baráti találkozó) és azt elutasította.

Ha nem hívod randira, akkor magadra vess. Kivéve persze ha a beszélgetés során hamarabb kiderül, hogy hagynod kell, pl elmondja, hogy van párja vagy leszbikus stb.

2023. febr. 25. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig annyit adj magadból amennyit ő is. Vesd fel neki a találkozót, a válaszból ki fog derülni hogy akarja e. Élőben sokminden el fog dőlni.
2023. febr. 25. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!